aniny
12. říj 2019
383 

Testování kosmetiky Dermedic Hydrain3 Hialuro

Po ani ne dvoutýdenním testování, jelikož kurýr se zpozdil s doručením, vám pokusím sepsat stručnou recenzi produktů na pleť.

Měla jsem k dispozici ultra hydratacni krém gel, který je velmi lehký, nemastny a plet by měl hydratovat až 48 hodin. Krém v sobě nemá SPF, takže je vhodný i na noc. Za mě můj nejoblíbenější produkt že všech testovaných, jelikož jsem z těch pohodlnejsich lidí. A nejradši používám jednu věc ve dne i v noci. Vyhovuje mi konzistence i příjemná lehká vůně. Na pleti jsem měla opravdu pocit hydratace. Budu si nadále kupovat. Jelikož je opravdu za velmi příznivou cenu a dělá to co slibuje. 🙂 Neměla jsem žádné známky alergie, naopak pocit více vyživene pleti.

Další z řady jsem testovala hydratacni serum a noční krém proti vraskam. Kombinovala jsem tyto dva produkty spolu. Ikdyz, vím, že moje plet ještě vyloženě krém proti vraskam nepotřebuje. Mohu říct že krém je fantastický. Je pro suchou a velmi suchou pleť. Ja jsem ho pouzivala zrovna v době,  kdy jsme prijeli z dovolene, a mela jsem spaleny a loupajici se nos. Za jednu noc se mi nos přestal loupat, jelikož je krém velmi hutný. Není po něm mastný polštář, jako jsem měla od jiných krémů. 🙂 ráno po probuzení, jsem stale mela pocit, ze krem na pleti stále mám. Za mě také velká spokojenost. 

Totéž ale na denní používání je hydratacni denní krém proti vraskam s SPF 15, používala jsem občas také v kombinaci se serem, ale jak jsem již psala, více jsem používala krém gel. Tento denní krém, je také skvělý. Určitě bych doporučila pro starší  plet. Neucpava pory, je skvělý pod makeup, dobře se vstřebává. Obsahuje kyselinu hyaluronovou pro neustálou hydrataci pleti. 

Absolutně jsem tuto značku neznala a jsem ráda, že jsem měla možnost poznat. A najít si tak krém, který bude vyhovovat me pleti. Jako atopik si vybírám kvalitní krémy a nevadí mi si i připlatit. Zde je cena slušná a ještě opravdu krémy dělají to co mají.  Koupi se v lékárně🙂 a myslím, že b, si značka zasloužila více pozornosti, jelikož je opravdu kvalitní. Doporučuji vyzkoušet, hlavně pokud máte citlivou pleť.  

#recenze #test_dermedic #zkusenosti_dermedic

Začni psát komentář...

Odešli