taky mě zajímá postup
@janinne1
@sjusi nakrájet na plátky, pokapat malinko citronem, je možnost třeba zasypat skořicí...a pak na plech a nechat "vyschnout"....podle tlouštky plátků...ale tak za 4-7 dní by to mělo být suché....stačí dát na nějáké suché místo..a je to...
skvělá inspirace 🙂 taky vyzkouším
@janinne1
@sjusi
@andelkaprdelka
@barcav my máme i sušičku na ovoce tak i v tom ne?? je to super nápad 🙂
@kfitecko23 jojo v sušičce to půjde taky...to je jasnééé 🙂
@andelkaprdelka dat to k topení nebo mimo? Vím, že jsem to kdysi zkoušela a vždy to zplesnivělo
@janinne1 já právě nevím, já bych se to na topení bála dát...protože to bude schnout extra rychle....a nebo zkusit pár kousků...a pak kdyžtak zbytek 🙂
@andelkaprdelka neříkám přímo na topení, ale K topení 🙂 kdo ví
@janinne1 četla jsem, že se dají sušit i v troubě...ale já bych je nechtěla tak moc "zkroucené"...
a co to dát do trouby na to nejmíň my tak sušili hřiby
@kfitecko23 možná by to taky šlo...ale bojím, se, že se to zkroutí...moc...víš...
@andelkaprdelka no asi by to chtělo vyzkoušet ...
@kfitecko23 to jo...🙂
děkujem to vyzkoušíme,jablek ze zahrady je dost.
Dá se to sušit i bez sušičky? A jaký je postup? děkuji