68 / 115
    Tak 100% využito, super věcička! :-)

    Super vec to je, u nas skoro nevyuzita. Mlada nechce domaci jidlo.

    3. srp 2014
    alcar
    autor

    @gepe No to mě nestraš. Já už se vidím, jak ji budu všechno klohnit a vymýšlím všelijaké kombinace. 😀

    3. srp 2014

    @alcar no fakt. A k tomu i veci na uskladneni i zamrazovani. Me nakrkla 😀 jediny co me utesuje, ze snad dalsi mlade kdyz bude, nebude mit problem s domacim 😀

    3. srp 2014

    Taky v tom klohním, akorát si netroufám na maso, 20min. napařování a salmonely mají pořád diskotéku..🙂. Ale na ovoce a zeleninu super.

    3. srp 2014
    alcar
    autor

    @janamal37 A nedá se to maso v tom udělat nadvakrát, jakože nejprve tam hodím maso a po těch 20min k tomu přihodím zeleninu a maso bude uděláno nadvakrát?

    4. srp 2014

    @alcar asi jo, ale v návodu píšou, že se to po každém cyklu musí nechat vystydnout.. to je zas tak 15 min.. to radši uvařím sólo v hrnci a pak přihodím k napařené zelenině a rozmixuju 🙂

    4. srp 2014
    alcar
    autor

    @janamal37 aha, ja to jeste nestudovala. A proc se to musi nechat vystydnout? Ten pristroj nebo to maso?

    4. srp 2014

    @alcar no právě že oboje 😀

    4. srp 2014

    @alcar mlada uz domaci jo, ale ne s oliv olejem, ale maslem. Maso v tom varim taky, a je uvarene. Davam zeleninu i maso co jsou na 20 dohromady, vodu dle odmerky. Kolik minut, tolik vody 🙂

    30. říj 2014
    alcar
    autor

    @gepe tak u nás domácí pouze zelenina a maso. Ovoce jedině kupované (přesnídávky) a když domácí, tak jedině zakamuflované do kaše. masozeleninu dávám převážně s máslem, ale dávala jsem už i oliváč. A maso teda dělám zvlášť v kastrůlku, protože vytahuju rovnou z mražáku a nerozmrazuju, tudíž velký 20g kus by se mi na páře za 20 min neudělal. Ale jinak je to velký pomocník. Už teda částečeně rozmačkávám vidličkou nebo mixuju nahrubo, ale to moc nejde, protože tam sem tam zůstane velký kus.

    31. říj 2014