---- Tmavé tak namáčím, ale ne vždy se mi chce čekat, až čokoláda pořádně okape 😀 http://nd02.jxs.cz/161/944/c4d425550f_105205952...
Ja namacim, cukrovi mam na balkone v chladnu a kdyz namacim,namocim a otocim,aby prebytek sjel. Hned jak dodelam tacek sup na balkon. Vzdycky to teda drzi hezky.
a polevu delate jak?ja jsem asi udelala vloni chybu ze jsem jen rozpustila cokoladu a mela jsem to moc huste proto to bylo hrbolate a zustaly mi tam ty kidlance
@lstuchlova to je krása...příspěvek se sice týká lineckého,ale ty úly musím obdivovat,mi se vloni uplně drolily,sypaly,letos je už kašlu a přitom je máme tak rádi
@11mat Čokoládová poleva je nejlepší z 1 lžíce másla a 1 lžíce vody na 100 g čokolády, ale víc se to rozehřívá, takže na cukroví používám jen čokoládu a ztužený tuk - množství dle toho, jak potřebuju polevu tekutou.
Děkuju, těsto nechávám den odležet v ledničce, třeba by to mohlo pomoct.
@lstuchlova a muzu poprosit recept na to testo?mozna to bylo spatnym receptem na testo.diky moc mozna bych jim dala jeste letos sanci
@11mat Během dneška ho pošlu 🙂
@lstuchlova děkuji
@lstuchlova jk píše - vzít horní část namočit okapat
Namáčím v rozpuštěné čokoládě. Slepím požadované, strčím na chvíli do mrazáku nebo když mrzne, tak ven. Vezmu, vrch namočím do čokolády, nechám trochu okapat, dám na plech zatuhnout. Když jsou z mrazáku, tak to zatuhne prakticky hned.
Namočit jen vrchní linecké a nechat dostatečně okapat, než se obrátí.