Kombinovaný kočárek Easywalker Harvey2 - zvládne i terén? Nenacházím recenze... Nebo radši Joolz?

Zodpovězené
9. pro 2020

Dobrý den,

chtěla bych Vás moc poprosit o radu.
Měla bych dotaz na kočárek Easy Walker Harvey 2. Kočárek se mi moc líbí, ale nenašla jsem na něj moc recenzí. Potřebovala bych, aby projel i nějaký terén. Bydlíme na malém městě a v okolí je i pár polňaček, tak nevím, jestli by si s tím kočárek poradil.

Jako 2. favorita máme Joolz Day 2 nebo 3... ten je tedy určitě těžší kočárek, a taky se mi moc líbí, ale také nevím, jak bude zvládat terén.

Moc Vám děkuji za pomoc.

S pozdravem

Klára

Ahoj!

Jestli Ti chybějí recenze na Easywalker Harvey2, tady Ti nabízím svou vlastní, rozsáhlou a detailní recenzi, i když tedy, je ve slovenštině: https://www.modrykonik.sk/blog/kocikopedia/arti... Věřím, že Ti pomůže ho poznat zblízka, a ukáže Ti, co jsou silné a slabší body.

Easywalker Harvey2

Celkově, hlavně jestli si ho vezmeš ve verzi s All-Terrain koly, Ti ho můžu na nerovnosti opravdu doporučit. Z těch novějších kočárků je opravdu pěkně odpružený a jízdně velmi příjemný. Oproti Tvé druhé volbě, Joolz Day, má i větší přední kola a je přitom lehčí, což jsou dvě obrovské výhody. Kvůli těm předním kolům bych já osobně Day na terén zas tak moc nedoporučila.

Joolz Day3

Takže za mě dobrý, EW Harvey je pěkná a praktická volba, můžu Ti ji schválit.

Přeju to najpohodlnější kočárkování,

Eli z Modrého Koníka.