apacheeeAMBASADORKA
    Zpráva byla změněna    28. dub 2024    

    Dnešek budeme pamatovat dlouho 😍

    Měli jsme naplánovanou velkou soutěž v Pardubicích, ale když jsme po uzávěrce přihlášek zkoukli počty a hlavně úroveň přihlášených soutěžících, reálně jsme uvažovali o tom, že tentokrát vynecháme, protože tady fakt pojedeme jenom do počtu a zkusit si to. V jednotlivých kategoriích bylo přihlášeno 16, 14 a 17 párů.

    Tím, jak jich bylo hodně, tak se navíc tančilo vše vícekolově. Místo 3 plných soutěžních představení tak tihle dva borci vystupovali 9x !!! Všude se dostali do finále, tak jsme měli obrovskou radost a považovali to za obrovský úspěch. Na medaile si dnes nikdo z nás ani neodvažoval pomyslet, takže jsme odešli do šatny chystat na další kategorii. Za chvíli pro nás přiběhli, že se jich týká vyhlašování a mají rychle dorazit.

    A tak soutěž, kterou jsme malém dopředu vzdali, přinesla zatím jejich největší úspěch. Odvážíme dvě stříbrné medaile, jedno čtvrté místo ( to třetí jim uteklo jen o pidichloupek), ale hlavně postup do vyšší taneční třídy - do třídy D, a to jak ve standardu, tak v latině.

    Ode dneška tak už jedeme ještě těžší variantu a do obvyklého repertoáru walztu, quickstepu, valčíku, chachy, jivu, samby a polky přibude tango a rumba. Bude to mazec, ale jsme na ně neskutečně pyšní, kam se za tak krátkou dobu svou pílí vypracovali.

    Neskutečně si to zaslouží ♥️