Ivf a časový harmonogram. Kdy se dělá poslední UZ a krevní testy před stimulací?

reeeza
1. dub 2024

Ahoj holky,
Nevíte kdy zhruba se dělá poslední utz a krevní testy před nasazením hormonální stimulace? Kolik dní před začátkem ms se to dělá?

První utz kontrola je třeba až po 7mi dnech stimulace?? A pak třeba ob den, dva?

Budu mít stimulaci v zahraničí, pojedu tam na první konzultaci a testy s tím že 1 nebo 2dc začnu stimulovat. To už budu zpět doma. Pak myslím po týdnu říkali že bude první utz. To tam pojedu zase s tím že zůstanu až do odebrání vajíček ( necháme zmrazit emrya takže transfer bude až později). Čili cca týden max.
Ptám se protože mám obavy, co kdyby mi nebylo během toho prvního týdnu dobře, stimulace by mi nesedla, měla bych bolesti atp. Budu mít utz vlastně až za týden po nasazení léků. Nevím jestli nebývá běžně třeba dřív..?

Potřebuju si to nějak sesumírovat atp. Konzultaci online mám za dva dny, tak se chci zeptat předem tady 🙂

Díky moc 🙂

squezy
2. dub 2024

@reeeza není důvod,aby byl utz dříve,nikdo by tam nic nevidel. Zacina se s ms, samozřejmě záleží,jaky mas rozvh píchání a přesně,jak si psala,tak to bude. Nemelo by ti být nějak blbě, maximálně hodně pij,jez maso (bílkoviny). Možná se ti udělá hodně vajicek, můžeš se citit nafoukle..

reeeza
autor
2. dub 2024

@squezy dobře děkuju 🙂

Já právě četla že se ty léky různě upravují podle reakce těla, aby dosáhlo co nejlepších výsledků...ale to je tedy až v té pozdější fázi...?

squezy
5. dub 2024

@reeeza dostaneš jasný rozvrh,kolik a kdy pichat.