Nevolnost a bolest hlavy v 8. týdnu

9ester9
19. dub 2019

Dobrý den,
jsem v 8 tt a v poslední době se objevila nezvladatelná nevolnost a bolesti hlavy. Nevolnost mě ani tolik netrápí, jelikož to je v tomto období normální. Co mě trápí jsou neskutečné bolesti hlavy doprovázené malátností a motáním hlavy. Jelikož pracuji jako barmanka a jsem 15 hodin (téměř) denně na nohách je to velice nepříjemné. Mám trošku obavy z toho, jestli se náhodou něco neděje. Ptala jsem se maminky, tchyně, švagrové a žádné z nich to nepřijde normální. K doktorce jdu až za týden a proto se zatím obracím na vás. Máte některá z vás podobné zkušenosti? Popřípadě, jak to řešíte, či jak jste to řešily?
Předem děkuji za pomoc

pipi_puncocha
19. dub 2019

Myslím, že 15h na nohou v práci je na těhotenství dost velká zátěž... hlava často ze začátku bolí, chce to hodně pít, event brát Magnosolv či jiný hořčík, ale hlavně kvalitní spánek a hodně odpočívat, což je v tvém případě asi nemožné. Nepřemýšlela jsi nad neschopenkou nebo se zkusit domluvit na kratších směnách?

lery92
19. dub 2019

Dnes už jsem 9 týden , nedokážu si představit , že bych v 1.trimestru vůbec ještě pracovala .Nevolnosti jsou dost otravné ,ale vymizely.Co ovšem místo nich přišlo je bolest hlavy (nejčastěji se jedná o bolesti nevázanou na dostatek/nedostatek tekutin , je to spíš kvůli hormonální bouři v tvém těle ) a znovu opakuji , nedokážu si představit pracovat .Koulim se na záchod , do vany , do ledničky a zpět do postele .A děkuji , že jsem.A za každý den co se můžu najíst a prispat si během dne .Takze smekam před tebou , ale zvaž PN.Nikdo neříká že se do práce nemůžeš pak vrátit , ale ten 1. Trimestr je maso no.

malinkaelinka
19. dub 2019

Taky mi bylo takhle mizerně, šla jsem na 14 dní marodit a pak se vrátila do práce v plné síle.

lachtanice86
19. dub 2019

Celé těhotenství jsem měla bolesti hlavy až migrény se zvracenim, malatnost a omdlevala jsem, to zmizelo ve 22tt spolu s nevolnostmi. Brala jsem horcik, stejně to nepomohlo a trpěla jsem.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru