tehulenka
    Zpráva byla změněna    Dnes v 11:42    

    Lipno.....nakonec jsme se rozhodli pro dovolenou na Lipně.....máte prosím tip na ubytování, 2 dospělí 3 malé děti, ideálně s nějakým vyžitím pro děti ,bazén....s snídaní a úplně ideálně s kuchyňským koutem ?Předem moc děkuji

    pr_clanek
    Dnes v 10:33    Čtené 12x

    Nejlepší dárky na Den dětí, inspirujte se a obdarujte své nejmenší

    Den dětí je významný svátek, který slaví nejen děti, ale celé rodiny. Vybrat ten správný dárek, který potěší a zároveň podporuje rozvoj dítěte, může být výzvou. Připravili jsme několik nápadů na dárky, které rozšíří obzory vašich dětí a přinesou jim radost.

    Tvořivé a vzdělávací dárky

    Stavebnice a konstrukční hračky

    LEGO sady – Nabízejí nejen zábavu, ale i vzdělávací hodnotu, a to od jednoduchých stavebnic pro nejmenší, jako je LEGO Duplo až po složité modely pro starší děti, které rozvíjejí logické myšlení a přesnost.

    Magnetické bloky – Jsou skvělé pro rozvoj motorických dovedností a prostorového vnímání, poskytují nekonečné možnosti konstrukce. Jsou vhodné spíše pro starší děti školkového věku.

    Výtvarné sady

    Malým umělcům uděláte radost kreslícím setem. Kompletní sady s vodovkami, fixami, pastelkami a papírem, které umožňují dětem vyjádřit svou kreativitu a zlepšit jejich motoriku.

    Modelovací hmoty – sady s modelínou, keramickou hlínou a velmi oblíbený je také sliz či kinetický písek. Děti popustí uzdu své fantazii při vytváření postaviček nebo jiných uměleckých děl.

    Edukativní hračky

    Starší děti, které mají zájem o technologie a programování, obdarujte programovací robotickou sadou. Dívejte se po různých arduino starter kitech, které sežene ve specializovaných e-shopech. Přiznejte se, kdo si jako dítě toužil sestavi svého robota? Tato edukativní sada může vaše dítě inspirovat k budoucí kariéře v technických oborech.

    Zvídavé děti budou bavit vědecké experimenty, zkuste jim pořídit experimentální sadu. Hračky dětem umožňují, učit se přírodní vědy zábavnou formou a experimentovat s jednoduchými vědeckými principy.

    Knihy pro rozvoj myšlení a fantazie

    Na trhu je mnoho druhů knih pro děti. Vybírat můžete z mnoha kategorií:

    • Obrázkové knihy – Pro nejmenší děti vyberte knihy s krásnými ilustracemi, které stimulují vizuální vnímání a jemnou motoriku a jsou plné barev a zajímavých příběhů. Bavit je budou také zvukové knížky třeba se zvířátky a jinými základními zvuky.
    • Příběhové knihy – Knihy plné dobrodružství a zajímavých příběhů, které rozvíjejí jazykové schopnosti a fantazii, poskytují dětem únik do jiných světů.
    • Vzdělávací knihy – Knihy o přírodě, vesmíru nebo historii, které nabízejí ucelené informace vhodné pro dětské čtenáře a rozšiřují jejich obzory.

    Hračky pro venkovní zábavu

    Různé sportovní vybavení pro venkovní hry s nastupujícím létem jistě potěší a vyženou děti na čerstvý vzduch. Může jít o obyčejný létající talíř, míč na kopanou, nebo pálky a míče pro tenis či badminton, které jsou skvělé pro aktivní venkovní hraní a podporují fyzický rozvoj a týmového ducha. Potěšit by mohlo také obyčejné švihadlo, kruh na hula hop a s menším či větším bublifukem také neuděláte chybu.

    Merch oblíbeného filmového či seriálového hrdiny

    Má vaše dítko v oblibě nějakého hrdinu, filmovou či seriálovou postavičku? V tomto případě si nemusíte lámat hlavu s vymýšlením vhodného dárku. V dnešní době seženete figurky, hračky, trička, mikiny, batůžky a mnoho dalších předmětů s podobiznami superhrdinů, princezen nebo animovaných postav. V oblibě je třeba Tlapková Patrola, Hello Kitty, Harry Potter, různé Disney postavy, Minecraft, Naruto, Spiderman či Avengers a mnoho dalších.

    Tip: Figurky Funko POP jsou v současné době k dostání snad ve všech možných podobách filmových a seriálových hrdinů, sportovců, hudebníků a dalších osobností.

    S klasikou neuděláte chybu

    Věčným hitem mezi dětskými dárky jsou plyšáci, kteří jsou často dostupní v podobě dětských hrdinů z pohádek. My však věříme, že také s obyčejným plyšovým medvídkem potěšíte. Plyšový přátelé poskytnou útěchu a stanou se milovanými společníky pro děti všech věkových kategorií.

    Klasickými dárky, které nikdy nevyjdou z módy jsou panenky a autíčka. Sáhněte po Barbie, L.O.L. Surprise! či Disney Princeznách, výběr je opravdu široký. Mezi autíčky vedou třeba Hot Wheels a mezi vláčky Mašinka Tomáš.

    Tip: Osvědčenou klasiku, merch, Funko POP i vybrané vzdělávací hračky pro kluky i holky najdete tady.

    Vybrat ten pravý dárek pro Den dětí může znamenat více než jen obdarování. Je to příležitost podpořit dětskou zvědavost, rozvoj a radost z nových objevů. Ať už se rozhodnete pro něco kreativního, vzdělávacího nebo prostě jen pro zábavu, hlavní je, aby dárek odpovídal zájmům a věku vašeho dítěte. Užijte si společné oslavy a radost, kterou dárky přinesou!

    Sponzorovaný příspěvek

    Zdroj fotografií: freepik.com

    No to je kjůt 😊

    stef9328
    Zpráva byla změněna    Včera v 20:03    

    Holky, shanim odrazedlo pro 20m syna.
    Ma funny wheels, jenze jak vidi, ze segry maji kola a vidi deti na hristi ze maji odrazedla chce taky. A pak uz na svoje funny nechce sednout. Doporucite mi nejake odrazedlo -kolo, na ktere se posadi a pojede?
    V decathlonu jsme pred par mesici byli, meli odrazedlo, bylo 2 x vetsi nez on sam, ale sedatko bylo uplne dole tak tak slapnul na zem, ale jel o 106, vcera jsme byli znovu v decathlonu a uz zadne odrazedlo nemeli. 🙈

    (2 fotky)

    Vy, které máte děti na prvním stupni ZŠ, a ty děti mají aktovky/batohy Ergobag Prime, jak jste vy a děti spokojení?

    Holky poraďte ať nemusím s tím k doktorovi, jak jsem šla těch 10 km tak už mě kotník nebolí, ale jakoby mi tam vrže co na to a kdo si tím prošel děkuji

    Tak jsem právě zdárně ukončila školu. 🙂)).
    Mám další papír k uložení do šuplíku, další vzdělání a možnosti. Huráaaa. Dnešním dnem mi zase začíná život. Normální život bez přednášek, odjezdu od dětí, písemek, zkoušek, seminárek a pod. Zase tu bude čas pro mé děti, manžela, na koníčky.....

    apacheeeAMBASADORKA
    Včera v 07:06    

    Už jen do dnešní půlnoci se můžete zapojit do #dm soutěže o balíček produktů privátní dm značky Denkmit Nature 🎁

    Tak šup, šup, ať vám tahle možnost neuteče🙂

    https://www.modrykonik.cz/blog/apacheee/message/soutez-s-radou-denkmit-nature-preji-zxecab/

    Používáte prosím někdo tyto probiotika? Neměli byste odměrku ze staršího balení na prodej? Mě se jí podařilo velmi záhy po pořízení ztratit, nějakou dobu jsme je tak nepouzivali a teď bych je ráda dovybrala, ale vubec neodhadno to dávkování. Když dám podle sebe na špičku nože, tak po nich hrozně prdíme, takže to chce určitě mín.

    Je to tak 😉

    Jaké děláte bezmléčné snídaně pro školkové děti?

    Věděli jste, že existuje shop, kde vám za pár kaček udělají vlastní návrh placky?🤣to prostě nešlo nevyzkoušet 🌈

    Prosím poraďte, kde koupit prádlo pod uplé šaty. Koupila jsem si na léto a potřebuji nějaké neviditelné kalhotky.

    To jsem zvědavá co čeká teď Slovensko.... 😢Ale dalo se to čekat.Že se něco takového stane....

    Ahoj,mate nekdo zkusenosti s tymto?
    https://vitalpoint.cz/vichy-ideal-soleil-capita...

    pr_clanek
    15. kvě 2024    Čtené 31x

    Který je nejlepší kolagen typu 2?

    V posledních letech získává kolagen, zejména jeho typ 2, velkou pozornost ve světě zdraví a wellness. Je důležitý pro udržení pevnosti a elasticity kloubů a vaziv, což je klíčové pro aktivní životní styl bez bolesti a omezení. V tomto článku se podíváme na to, co činí nativní kolagen typu 2 tak výjimečným, a doporučíme výrobek, který vám může pomoci získat jeho maximální přínosy.

    Co je Nativní Kolagen Typu 2?

    Nativní kolagen typu 2 je hlavní složkou chrupavky a má unikátní schopnost podporovat její zdraví a regeneraci. Tento typ kolagenu je strukturován tak, aby byl maximálně efektivní ve své přirozené formě, což znamená, že je méně zpracován a zachovává si své bioaktivní složky. Jeho výhody jsou obzvláště významné pro lidi trpící osteoartritidou nebo jinými degenerativními onemocněními kloubů.

    Výhody Nativního Kolagenu Typu 2

    Podpora kloubů a chrupavky: Pomáhá udržovat kloubní pohyblivost a pružnost tím, že snižuje opotřebení chrupavky.
    Snížení bolesti: Studie ukazují, že pravidelný příjem nativního kolagenu typu 2 může zmírnit bolesti kloubů.
    Zlepšení celkové pohody kloubů: Může zlepšit celkovou kloubní funkci a snižovat potřebu užívání protizánětlivých léků.

    Jak Vybrat Nejlepší Nativní Kolagen Typu 2?

    Při výběru kolagenu typu 2 je důležité dívat se na zdroj kolagenu, formu a přítomnost přídavných složek, které mohou zlepšit jeho účinnost. Preferovány jsou produkty získané ze spolehlivých a udržitelných zdrojů, s minimálním zpracováním a bez umělých přísad.

    Doporučený Produkt: Kolagen Collavant® n2 - StretchFit™

    Jedním z produktů, který splňuje všechna kritéria pro vysoce kvalitní nativní kolagen typu 2, je Kolagen Collavant® n2 - StretchFit™. Tento produkt je získáván z kuřecích sternů, které jsou přirozeným zdrojem nativního kolagenu typu 2. Výrobek neobsahuje žádné umělé přísady a je speciálně formulován tak, aby byl snadno absorbován a maximalizoval jeho účinky na kloubní zdraví.

    Collavant® n2 - StretchFit™ je ideální volbou pro ty, kdo hledají přírodní podporu pro své klouby, a zároveň chtějí produkt od značky, která dbá na kvalitu a transparentnost. Kromě kolagenu najdete od firmy také výživové doplňky jako je magnesium či kloubní výživa.

    Sponzorovaný příspěvek

    Zdroj fotografií: stretchfit.cz

    S jakým kolagenem na pleť hlavně máte opravdu dobrou zkušenost?

    tehulenka
    Zpráva byla změněna    15. kvě 2024    

    Prosím o doporučení na letní dovolenou v okolí Vranova,nebo klidně i někde jinde ,jižní Čechy, Šumava.....ideálně nějaký penzion ,apartmány, ne kemp,aby tam bylo i vyžití pro malé děti (8,6 a 3 roky) ,a v blízkosti koupání 🙏🙏🙏 moc děkuju za případné tipy

    Neni tu nejaka maminka ze Slavonic? Mela bych velkou prosbu 🙏🏻

    Co by to mohlo být. Syn to má cca 3 týdny. Minulý pondělí jsme byli u pediatra. Dal synovi mastičku fucidin. Mastička nepomohla, naopak... Zhoršuje se to. Je to větší a zarudlejší.

    (3 fotky)

    Sonický kartáček pro dospělé. Prosím o recenze, zajímá mě zkušenost s údržbou. Myslím si, že co se týče funkcí, tak v nich asi nebudou tak zásadní rozdíly. Měla jsem teď mnoho let Sencor a pohoda, zubařka chválila, ale od začátku mě štvala údržba. Těsnění kolem trnu na hlavici kartáčku se dalo jakoby trochu odchlípnout, takže se tam dostávala voda s pastou. Vyčistit to pořádně nešlo...
    Už se celkově rozpadá, takže hledám nový, s dobrou údržbou a náhradními hlavicemi za normální cenu. Děkuji

    Prosím o zkušenosti s batohem Baagl. Chtěla bych ho pro syna po prázdninách do 5. třídy a aspoň tak na 2-3 roky. Nebo případně doporučíte jiný?🙂