Jelikož mi byl dotaz smazán, zkusím to znovu. Nepoptávám bazarový overal, ale nový z obchodu nebo eshopu. Dotaz pokládám, protože se mi nedaří sehnat, tak jestli máte nějakou zkušenost, zda se takový vůbec prodává. Hledám overal vel.92 s plnými tlapkami, tzn. zakrytým chodidlem ze 100% bavlny. Od velikostí 92 jsou všude jen s uříznutými nohavicemi u kotníků. Děkuji.
@klokanka31 Moc děkuji!
@optimistic Carter’s
Měla jsem pro syna několik z Marks and Spencer (i v 98), ale už byly bazarové, takže v obchodech před delší dobou.
@pinkninja Neznám, kouknu na to. Děkuji.
@lokesa Mrknu, děkuji.
@optimistic vim ze na to se neptas, ale treba nasim detem byly ty tlapicky male, ohybali tam prstiky, proto jsme kupovali zasadne bez tlapek.
Myslíš jako pyžamo? Ty má třeba next
@optimistic já jsem holkám objednávala u této stránky. Ale potom když chodily, tak o to zakopávaly.
https://www.kojeneckeobleceni.cz/bavlna-c42_431...
Next ma
zkusila bych se mrknout v tescu, protože samostatný FF už není, mají to balený většinou po více kusech 🙂
Maji urcite v HMku online, v Nextu a taky FF jeste v tyhle velikosti dela, ale je to hodne o nahode jestli v obchode natrefis. Vetsinou tech velkych velikosti moc nemaji, proto je jistota pres eshop.
@optimistic vsechny tapkove 92 mame z Tesca, nikdy nebyl problem sehnat. 😉
@optimistic v Tescu F&F, kupuji uz na 2.dite, maji dlouhodobe, a tapky na overalech mivaji i s protiskluzem
@optimistic pepco tam se dá ještě ve velikosti 92 sehnat s tlapkama. Na spinkani kupuju tam
Já myslím, že velikost 92 jsme pro syna sehnali v tescu v packu 3ks a mělo to tlapky. Pak mají v pepcu, ale tam už jsme sehnali bez tlapek. Napadá mne ještě Sinsay
Já beru tlapkové overaly jen v H&M, protože mi vyhovuje, že mají zip.
@journals Právě, že na fotkách ano, ale v reálu v těchto velikostech už ne. Musela jsem takovýto overal již vracet...
@martulka88 V Tescu jsem viděla největší velikost s tlapkama 86...
@marselina Tam jsem nekoukala, zkusím to, děkuji.
@dejvitka I ve velikosti 92? Já na to už koukala v několika prodejnách Tesco a vždy max ve vel.86...
@nekiaxy Koukám, že se Tesco opakuje, tak jsem asi zatím neměla štěstí na to natrefit...
@dannyel Já jsem z Nextu musela vracet, protože na fotce byly tlapky a v reálu ne. Objednávala jsem na Zelandu....
@hezz17 Aha, dobré vědět a kontrolovat 🙂
@journals Next se také opakuje, tak asi mám jen špatnou zkušenost. Kde objednáváte?
@optimistic mám doma 92 h&m, takže tam určitě mají
@optimistic urcite, kupuju je tam uz tretimu diteti, zrovna minuly tyden u nas meli🙂
Nevím jak u tebe ale vsechny Overal velikosti 92 maji tak málo tlapku že tam syn chodidlo nenarve...
v tom tescu, chce to vybrat trochu větší obchod, kde mají víc věcí pro miminka, protože tady větší dupačky, overaly mívali balený po více kusech, já kupovala hlavně bílý, ale občas se zadařilo a měli i s hezkým potiskem pro kluky, třeba námořnický trio, a hledala jsem to v oddělení pro mrňata, kolem dokola byly třeba vaničky, kousátka, plenky a hračky pro kojence, a tady v té sekci se podívat na základní kousky oblečení, v regálech, takže v každém tescu to není, jen v těch větších obchodech
a nebo třeba zkusit marks online https://www.marksandspencer.com/cz/kombinéza-na...
next objednávám teď už pro větší dítě taky ze zalanda, dřív ale ještě býval obchod, pak značka odešla z republiky, tak v tom obchodě to bylo v poho.
@optimistic aha tak ja je mela primo z Nextu.Ale oni i v Nextu pisou kdyz to ma ty tlapky
@optimistic Já kupovala vždycky na sinsay nebo HM,tam se dá ještě sehnat s tlapkama v této velikosti