Ahoj holky, kde nakupujete výrobky Eurona? Našla jsem webovky, ale přiznám se, že nemám čas studovat podmínky MLM (já prodávat nechci, tak bych se nerada k něčemu upsala). Případně uvítám tipy na alternativy odstraňovače skvrn (kromě žlučového mýdla prosím). Děkuji
@zuzita15 Nakupuji přímo na jejich strankách. Není potřeba někomu něco nabízet, můžete si nakupovat pouze sama pro sebe. Funguje to jako eshop. Navíc vám mohu poskytnout tzv. Heslo pro hosta, s kterým budete mít levnější ceny a budete se moci na mne kdykoli obrátit, když budete potřebovat.
@zuzita15 doporucuju Perkarbonat sodny, je to v podstate Agent od Eurony, jen podstatne levnejsi 🙂 Na skvrny u bileho pradla bezkonkurencni.
@filigranologie dekuji a na barevne pradlo nemate tip?
@zuzita15 není zač 🙂 na skvrny u barevného používám klasicky žlučové mýdlo. Jinak si vyrábím prací prášek doma z prací sody a olivového mýdla. No a když mám hodně špinavé barevné, tak přidám trochu perkarbonátu k praní i k němu, zatím všechno drží barvu 🙂 Musí se s ním prát ale minimálně na 60°C, aby se správně rozpustil. Jde použít i při nižších teplotách, ale to je pak k němu potřeba přidat TAED.
Z Eurony praci prasky super,mam na barevne i bile. Jedina spatna zkusenost je s tekutym gelem do mycky. Prilis peni,opakovane vytekla mycka,opravar nenasel nic jen spoustu peny,takze mi doporucil ho nepouzivat ( z eko prostredku davam Ecofeel prasek so mycky a tablety all in one Ecover.
Holky, já jsem v lednu Euronu po dlouhým váhání a skepsi objednala a po pár týdnech jsem byla tak nadšená, že ji doporučuju kudy chodím. Nejdřív čističe všeho druhu, teď mě nadchlo i praní 👍
Jen bych chtěla podotknout, že heslo pro hosta nerovná se sleva. Při nákupu na eshopu to máte vždy levnější, ať heslo zadáte nebo nezadáte. Heslem si volíte svého poradce u Eurony. Člověka na kterého se můžete obracet s dotazy i sdílet úspěchy 😉 Pokud heslo ale při první objednávce nezadáte, tak si vás někdo z poradců Eurony náhodně vylosuje v systému a pak máte někoho koho neznáte. Takže je nejlepší prostě na začátku pouvažovat koho chcete. Už to nejde měnit.
Pojďte se mrknout ke mně do skupiny: https://www.facebook.com/groups/uklidschutibezd...
Mám tam fotky a info. Nezávazně, žádné nákupy nikomu nenutím. Jen ráda poradím 😎
@zuzita15 Známá je poradcem má i kód na myslím 20% slevu. Vice info mozno na jeji strance https://m.facebook.com/groups/2430230620587887/