Ahojky, chodíme s kamoskou ven, a pozorujeme tak ostatní a děti. A je mnohem víc chlapecku. Kamoska má 3 kluky, já jednoho. Všichni kolem nás, co teď měli děti tak měli jen kluky. Když jsem v únoru rodila já, taky tam byl výrazná přesila chlapecku.
Všiml si toho někdo také ?
Říká se, ze zplodit dceru je mnohem těžší.
@95newmommy2020 říká se,že hodně kluků a hřibů-bude válka. V roce 2015 to bylo obdobně a byl Donbas 😟 jinak mám taky syna a ten den se narodilo 8kluků
@amazonkajanik Já rodila se 3 maminama. Dalo se to všechno slyšet. :D A všechny sme porodily tak nějak v poradi ta sebou a všechny kluci. Akorát ze u toho posledního to byl šok, protože Měli potvrzenou 100% holčičku.
Ano, kolem nas taky skoro samí kluci. Taky mi to tak připadá, kamarádku pro dceru aby člověk pohledal.
@amazonkajanik říká se to, ale u nás teda byla největší invaze hub 2017 a loni.
Jinak kluků se vždy rodilo o trochu více, u mě jde o to, do jaké se dostanu společnosti, třeba na plavání byla holčička vzácnost, ale kde se scházíme na hřišti jsem jedna z mála s klukem. A v aktuální termínovce vedou jednoznačně holčičky.
Okolo mně jen holčičky 😊
Za posledni rok a pul v mem okoli 3 holky a 5 kluku, my mame taky kluka. Takze prevazuji, ale myslim, ze jinde to zas muze byt opacne... v porodnici jsem zas mela kluka jen ja a jedna maminka, dalsich 5 bylo holek
@95newmommy2020 a jeje. Tak zase,holka modré snese,ale na klukovi růžová vypadá blbě 😂 jako,my jsme za kluka v rodině rádi, je v pořadí 10,ale nejdřív je 7 sestřenic a pak 2 bratranci. Jenže mezi nejstarší a mým nejmladším je rozdíl 24let
Čekám kluka, kamarádka taky a známé sestřenice taky a vlastně se v okolí narodili ještě tři kluci 😁 ale u nás ve vesnici se rodí poslední roky jen kluci 😭 tady není ani jedna holčička
U nás je to vyrovnané. Co mám kamarádky, tak mají párečky (holka-kluk nebo kluk holka), jen jedna má 2 kluky. Teď mám jednu kamarádku těhotnou a má kluka a čeká holčičku. V rodině z mojí strany jsou samé holky, jen já mám holku a kluka. Z pritelovo strany je páreček holka-kluk. 😁Jestli ukecam chlapa na tretatko, tak doufám, že to bude holčička 😊
@eviicka tam,odkud pocházím (a není to žádná šumava,apod) jsme s přítelem tahali tolik hřibů,že nebylo komu dávat a prodávat jsme nechtěli ( sedět někde u cesty jak hlupci 😂) a zároveň se rodilo na našem malém městě a v okolí hodně kluků. Jednou to u piva padlo,že bude válka a do týdne to na ukrajině bouchlo 😟
Jinak,taky je tradice,podobně jako v Praze se Zikmundem,že když u nás praskne zvon,běda obyvatelům města. Zatím jen blesk srazil kříž ,ale jestli se stalo nějaké neštěstí nevím,bylo to v roce 1896. Dnes jsou z něj boží muka na zaniklé poutni cestě a je zarostlý do stromu...
@95newmommy2020 a u mě to je zase obráceně, samé holky :D jsme tři kamarádky co máme termín chvíli po sobě a všechny čekáme holčičku, ségra a kamarádka v květnu obě holčičky. Další kamarádka v říjnu taky holčičku. Takže si říkám s kým ty naše holky budou chodit 😂😂.
@95newmommy2020 Tady u nás jsou teda taky víc kluci... Ale já mám holčičku 🤗
V našem okolí je to teď samý kluk, holčička je vzácnost.
Nasi znami maji skoro vsichni holky, my mame tez cerstvou holcicku... ale ted jsem videla ve zpravodaji naseho mesta fotky z vitani obcanku a z cca 10 deti jen 2 holky
Ja zase slysela, ze "tezsi" je zplodit kluka, ze holku umi kazdy 😅
Moje sestřenice i my - samí kluci. Teď každou chvílí se narodí další. Doufám, že tu sérii kluků přerušíme a dočkáme se vytoužené holčičky.
@95newmommy2020 já teda rodila 2019, na sestinedeli nás bylo 23 a z toho 22 holčiček a já jediná kluka 😂 Kdyz jsem byla těhotná tak jsem měla v relativně blízkém okoli 13 tehuli a z toho má 10 z nich holku a tři máme kluka. Jsem zvědavá co z toho bude teď 😂
U nás kolem taky samý holky..
@jako_mala_holka není to tak, stačí pogooglit, mrknout na stránky statistického úřadu, porodnic... Kluků bylo vždycky více. Poměr jednotlivých pohlaví se vyrovnává až později, a pak začnou převažovat ženy.
@jako_mala_holka Těžší je holcicka, je to z toho důvodu, ze jsou to pomalejší spermie byť odolnější, ale je větší šance na holčičku před OVU. Dost žen nedokáže otěhotnět před ovu. Což je třeba můj příklad.
Já čekám 3 chlapečka, švagrová 3 chlapečky, manžel z předchozího manželství kluka. Takže z mého okolí tak 90% chlapečků.
Všem v mém okolí se letos narodil kluk...já také doufala v chlapečka..a byla to holčička.
@95newmommy2020 U nás a v okolí převažují holčičky. Kamarádi a kamarádky mají samé holky nebo páreček. Teď jsme měli rodinnou sešlost a co se týká malých dětí, byly tam čtyři holčičky a jeden chlapeček. Jsem ráda, že je to jinde jinak, už jsem se bála, že ty naše holky jednou nebudou mít s kým randit 😊
@95newmommy2020 ted v rijnu jsme na pokoji byly mamky jen s klukama...ve skolce to bylo cca fifty fifty...ovsem ted ve skole bude 26 deti ve tride a z toho 20 kluku! Pry je to v ostatnich prvnich tridach dost podobne s chlapeckama...
Babička říká, že pokud se rodí hodně kluků, bude válka.... Otázka je, jak moc je to pravdivé. Doufám že ne.
@vrabcak0007 Tak to je drsný. :D Já prave taky všude vidím hlavně chlapecky ve všech věkových kategorii.
@orisek56 To snad ne, já zase četla nějakou teorii, ze kluci jsou takový choulostivejsi, a tak se rodi hlavně období blahobytu. Hlavně ženám, co mají hodně draslíku, hořčíku ve stravě a taky těm co konzumují vysokokalorickou stravu. Zatímco holcicky vydrží hodně takže nejsou tak náročný na kalorie, proto je třeba větší šance mít holčičku na redukční dlouhodobé dietě. Nebo nejíst maso.
U nás zase sama holka, všichni v rodině, my, i většina známých mají nebo čekají holku 🙂 až jsme si říkali s kým budou ty naše holky za 15let chodit?😀
Mam doma triletou holku a cerstvyho kluka. A niceho zvláštního jsem si ve svem okoli nevsimla, rekla bych, ze holky a kluci jsou vyrovnani...
Všechny kamarádky a zname mají na 90% kluky (ročníky 2015-2020), já to poprvé prolomila s holkou. Příbuzní mají celkem 2 kluky, 4 holky, v okolí bydliště je možná víc holek (nebo ti kluci nechodí ven), na chalupě je to 50:50.
@95newmommy2020 okolo mna vsetci cakaju alebo maju holky. Aspon 10 zien minimalne.