Všechny mladé snažilky přidejte se ať vím, že nejsem jediná 😀 🙂
Ahojky. Je mi 25 a taky se snažíme 🙂 určitě nejsi jediná
Ráda se přidám, ale taky nevím, jak definuješ kategorii "mladá". Mně je 26 a v dnešní době si ještě jako "stará snažilka" nepřipadám... 😀
Ahoj holky, tak se s přítelem taky snažíme. Dobrala jsem antikoncepci, 24.9.2016 mi začala menstruace a teď se snažíme, tak jsem na to zvědavá 🙂 Je mi 25, tak snad to půjde dobře.
bobo257 ano můžeme si tykat, já myslela, že si tady tykáme všichni 🙂 Já už jednu dceru mám, puberťačka jako blázen, bude ji 11. O miminko se snažíme delší dobu, ale nepůjde to, čeká mě za prá dní operace a pak ivf, tak snad se zadaří, věřím v to. Proto Ti schvaluji i když nevím kolik Ti je, že jsi se rozhodla pro miminko brzo....My to druhé stále odkládali, až bude dům, až bude auto (máme už 4auta), bazén a pak bude miminko, vše máme, ale to miminko už nejde :( Proto jsem pro, že čím dřív tím líp 🙂 Takže držím pěstičky Vám všem !!!
@lucie7411 Přeci jen jsi starší tak jsem nevěděla zda-li mohu tykat 🙂 Jinak mě je 19 😀 ale kvůli předchozím zdr.probl. mi je jasné, že to chvíli potrvá. Navíc přítel by byl rád tatínek do 30let a to už je za 4 roky 😀 Snad se do té doby povede a bude vše v pořádku. Ale je lepší, když jste zabezpečený. Moc vám přeju, aby se vám zadařilo 🙂 My teda teprve domeček plánujeme stavět. Auto je základ, když bydlíme na vesnici a nedokážu si představit se k doktorce klepat v autobuse a ještě ke všemu s kočárkem 😀
Jinak teď čekám, až mi dorazí MS...po vysazení mi začala zase haprovat, ač to ze začátku vypadalo nadějně...tak uvidíme. Ale tak nějak tuším, že hned to nebude s tak nevyzpytatelnou menstruací...
Holky mužů se přidat? Me je 25 snažíme se s manželem o mimi. Před dvěma týdny jsem byla na revizi kvůli zamklemu tehu v 12 tt. Tak ted čekam na po revizní ms a pak se na to zase vrhnem. Jsem ráda že je mi tolik kolik mi je, furt si říkam ze me netlačí čas, když se nedaří ;)
Holky tak co rozeberem? Ať nám ten čas rychleji utíká ☺ odkud jste?
Já začala užívat Folgravid 🙂
Mladé???? Mě je 31 a cítím se být pořád mladá :D :D a předpokládám, že i za 20 let se tak budu cítit 🙂