Pojďme všem dokázat, že i my to zvládáme naprosto stejně jako maminky po 30. 😉 Často slýcháváme otázky typu:"Proč máš dítě tak brzo,..??A tak,....tak to máme společné téma.....
Už jsem se chtěla přidat a pak jsem si uvědomila že mi v květnu bylo 24 😀 . Ale holky fandim vám !
já měla prcka v 22letech a myslim že celkem zvládam.rozhodně mám energii,kterou určo v 35mít nebudu 😝
Nám taky všichni říkaly nechcete ještě počkat? Až budete straší? Nač čekat když se na to cítím, kažá žena ví kdy je na to připrevená navíc jsme s partnerem chtěly být mladí rodiče tak co ? Máme krásného chlapečka ted mi ho kamarádky závidí , rády by miminko ale nemají ani partnera ani zázemí...jsem štastná že jsme rodina i když mladá 🙂
to teda jo🙂my jsme se snžili rok a jeiný proč jsem byla klidná,že jsem si říkala že je mi 21 a mám 10let času🙂
chtěla jsem napsat spíše kolem 23 let 😀
Ahojky holky,tak já se též přidávám,malého jsem měla v 19 a teď v 21 čekám druhého prcka. Taky se všichni divili,že chceme druhé tak brzy,ale nechci velký věkový rodíl..a jak říká jedna moje babička..člověk by si měl pořídit druhé dokud není odvyklí od plínek 😉
no u mě třeba ze základky jsem jediná s dítětem,takže když se sejdem,nevím o čem se mám s nima bavit...protože oni rozebírají zkoušky a já plíny.ale nakonec to vždy jde. 😀
tak ze záladky z celého ročníku (3 třídy) jsme dvě s mimčem...z 75 lidí to je mazec...😀
kaczko,to je pravda,ale zase na druhou stranu,s příchodem martínka jsem dostala rozum a nechci druhé dítě porodit do minibytečku,bez peněz atd.jasné že u vás je to asi jinak.tí chci jen říct,že dítě mi dodalo zodpovědnost. 😝
No ze základky jsme dvě z mimčem ze dvou tříd a ze střední jsem jediná s mimčem.ale nepříjdu si rozhodně o nic ochuzená
u nás se na stření docela rodí 🙂 holt sociální obor 😉
Tak ze střední je nás z jedné třídy už šest měli jsme letos sraz a bylo to super hlavní téma plínky, kojení, porod...a kupodivu jsme se bavili všichni včetně mužského osazenstva které nejvic zajímal porod...😀
Jinak my druhé miminko neplánujem bud vůbec nebo za dlouho ještě uvidíme.Taky se necítím ničím ochuzená že bych přišla o mládí nebo tak , svoje dítě bych nevyměnila za žádnou diskošku... 😎
tak mně bylo 23 cca před měsícem 🙂 U nás se všichni divili, když jsme se chtěli vzít, že se bereme mladí, když pak po půl roce po svatbě přišli s tím, že jsme těhu, nikdo se moc nedivil 😀 Ale je fakt, že jsme to všem vysvětlili tím, že jsme od doktorů věděli, že s tím budem mít problém a tak, že jsme do toh ošli radši teď, než pak nemít mrně vůebc a všichni to vzali jako rozumnej nápad, kupodivu, protože kolem je spousta lidí, co si vybudovali kariéru, mají všechno ,co by mít měli, ale mimi se jim prostě nedaří no...
U nás jsou ze střední všichni an vysoké(chodila jsem an gympl),ale to já chodím též,byť dálkově a vše zatím zvládám
@stylly jeee ja se pridavam. Sice me bude za mesic 23 Ale Daniel se mi narodil ve 21 letech.... 😉
ted me treba vytaci otazka.. "A to už chcete zrovna i druhe? vzdyt ste tak mladi...." 🙄 😠
nejak nechapu co to s tim ma spolecneho.. 😠