Ahoj mam takovy problem i neproblem mam 2 krasne deticky z tunisanem rayen teda kluk je celej tata hnedej z hnedima ocima a dcera Amira je moodrooka plavovlaska je mozni ze vsechni geny ma po mne???hodne krat se mi stava ze lidi ripou s kym to dite mam uz mne to uplne depta ☹((
forum je na to abych se zeptala ne????nechci zadnne narazky proste seru mne lidi v okoli samozrejme sem stastna ze je po mne ale zda je to normalni ze po nem nema nic
Jste krasna rodinka. Geny se namichaji libovolne. Mam dvojcata, co si vubec nejsou podobna. Blbych kecu posloucham taky dost. Ignorovat 😉
třeba jí později vlásky ztmavnou, i plět, bude se dobře opalovat..každopádně to musí být nepříjemný, když se na tebe dívají, že s ním máš jen jedno a druhý sis udělala jako bokovku 😝
@emilia121 emi pocuj, plne chapem, ze ta to zlosti, skus si skor pripravit nejaku vetu ala odveta spat pre tych ludi ak ta zlostia, niektori jednoducho radi rypu a v CR pozorujem ze kudla do zad je normalne terminus technicus, ktory ma opodstatnenie, jednoducho ludia tu sa radi ohovaraju a radi su na seba protivni..teda za mna je riesenim i to zvazit ci ti taki ludia stoja za to stretavat sa s nimi, ak ti to ublizuje
a inak myslim ze sa to namiesalo krasne nie? ak je dievcatko cela mamina 🙂 a chlapecek cely tati 😉
horsie by bolo ak by to vadilo manzelovi a mala by si preto problemy doma
dakujem krasne 😲
Někteří lidi nemají na práci nic lepšího, než rýpat...tak to prostě je...
Jinak i mezi Araby najdeš blond lidi s modrýma očima, ale není to tak časté. Holt ta hnědá přebíjí ostatní geny...🙂 Proto po světě běhá nejvíce lidí s hnědýma očima 🙂
Mám něco podobného 🙂 Manžel je Japonec a čekáme mimi 😀 jsme moc zvědaví, kolik toho podědí z mé strany, protože asijské geny jsou silné. Za sebe hádám, že budeme mít "bílého Japonce", ale kdyby děti podědily moje oči k asijským rysům, vůbec bych se nezlobila...To z hlediska genetiky je spíše nepravděpodobné, tak se spokojím s tím, když se mi alespoň trošku děti budou podobat a nebude to vypadat, jako že jsem je někde ukradla... 😉
Máš krásnou rodinu a na druhých lidech a na tom, co si myslí, ti záležet nemusí...ti kteří jsou Ti nejbližší, tyhle hloupé řeči nevedou 😉
Jste krásná rodinka, moc vám to sluší a buďte na sebe hrdí, na okolí se vykašli.
@emilia121 Se ptas jestli je normalni,ze holka po nem nic nema...vzdyt ani tvuj syn zase z tebe nema nic je celej tata a to se ti zda normalni?
Buď v klidu, dcerka se třeba ještě vybarví. 🙂 Já mám dítě s Čechem, oba jsme dost tmaví, hlavně manžel a dcera je totální blondýnka a adoptovaná vážně není. 🙂
Bratranec i jeho žena tmavě typy, starší syn tmavě dítě, že vypadá jak cikane a mladší modrooky blonďacek. Bratranec si vyslechl hodně nemistnych poznámek. Nějak se geny od dědečka s maminy strany okopírovaly ob generaci 😀
Náš syn je celý můj taťka, vypadá že manželův ani není, po mně má částečně oči, jinak nic. Já i manžel máme tmavé vlasy, náš syn je má zlato-rezavé ... na mně trošku je, na manžela absolutně ničím ( podobou) a co má být ? Genetika je složitá záležitost, když je syn po otci, nezamená to že dcera bude taky
můj nejstarší je modrooký blonďák, kopie mého bratra, prostřední je zase kopie tatínka, dcera je něco mezi, spíš podobná prostřednímu, všichni mají jednoho tatínka, ale velmi často se setkávám s tím, že si okolí myslí, že nejstarší má jíného tatínka 😀
@emilia121 po muži bude třeba mít něco jiného,třeba na něco talent,nebo časem nějaké rysy a podobně,to nikdo neví,proč by nebylo normální že je celá po tobě??vůbec tu otázku nechápu
a já ač mám 4 děti s jedním mužem,který je navíc černovlasí a tmavší tip,nemáme ani jedno dítě stejné,ani sourozenci si nejsou navzájem podobní,jedna dcera je taky blond a v rodině není nikdo,poslední dítko bylo dokonce zrzavé,už ale má plavé vlasy,prostě genetika není jen táta a máma,ale X milion předků před námi
Holky deuji za rady a podporu seru na nich mate pravdu ale mohli by ste sem hodit foto svich deticek 🙂nepodobnych 🙂
Jste krásná rodina a na řeči ostatních bych se z vysoka vyprdněte! Genetika je věda záhadná, mohou se projevovat i geny hodně hluboko v čase 🙂 O to je to krásnější!
Ahoj, znám rodinu, kde je maminka modrooká blondýna a tatínek černoch. Dcera je krásná mulatka, sneda, kudrnate hnědé vlasy, mírně placatejsi nos,...Syn je modrookej uplně bilej blonďák, nikdo by nepoznal, že jsou to sourozenci 🙂
Moje znama ma 2 holky s arabem rok po sobe. Jedna je typicka arabka cerne vlasy,tmave oci a druha uplny opak. Jinak tunisani jsou dost namichani s francouzama nejsou to pravi arabi tak ze holka muze mit i geny predku a jeste se zmeni v 5 a 10letech bude jina.
neblázni, dyť je jí osm měsíců, to se ještě několikrát změní než bude mít konečnou barvu vlasů a očí😉 a i kdyby zůstala taková jaká je, bude po něm mít třeba něco jiného - třeba povahu🙂
Netrap se tím - u nás je to přesně naopak - vypadám, jak když jsem dceru někde ukradla🙂 - jsem tmavovlasá, hnědé oči, snědší (oba mí rodiče totéž, sestra také) a dcera je modrooká blondýna po tatínkovi... Jak tu už někdo psal - nejlepší asi bude si připravit jednu větu, kterou je odpálkuješ a ať si myslí, co chtějí. Vždyť je to jedno, hlavně, že jste vy spokojení a dcera se může za nějakou dobu změnit.
všechny geny jistě po tobě nemá,ale ty dominantní ženské zdědila,nechápu že tohle řešíš,prostě genetika je genetika,deptalo by mně mít nemocné dítě ne to že je podobné mně :-/