Vybráno 😉
Koukám že to nikoho moc nezajímá ... škoda ☹
jeee,to je super....tak ja budu taky hodna teta 🙂
Ahoj, to je fakt super nápad...hned jsem to okoukla, ale přijde mi divný že tam převládá věk 13 a víc...to bych radši udělala radost fakt malejm dětem tak kolem těch 4let.
holky, díky za ně. Říkala jsem si, že když si tady dává většina mamin do alba každou prkotinu, co koupí svému dítěti, udělá jí radost koupit i něco cizímu. Byly tam i děti, které si přály 10 párů ponožek nebo polštář. Projíždíme to s chlapem a já u toho brečím. To je to minimum, co můžu udělat, něco koupit a poslat. A pošlu ten odkaz všem, co mám na ně maila, ať si o mně každej myslí co chce 😉 .
Pěkné Vánoce!
Janinac, tak dej filtr a určo si tam svého kandidáta nebo kandidátku najdeš 😉 Já mám radost, že tam nevidím moc malých dětiček, to pak bolí u srdce 😢
to je super nápad, asi to tady na koníkovi nikoho moc nezajíma, miminak máš pravdu. Hlavně že jsou témata jaké je u vás počasí a další bláboli jen tak z nudy......A tyhle potřebný věci nikoho neberou. určitě pošlu.pa 😉 😉 😉
Holky, super, jdu na to, ale chtelo by to jeste nejak vic dostat do povedomi...dejte to holky i do svych terminu..ne vsechny holky projizdi diskuze, nektere kliknou na MESIC a nic jinyho nesleduji...
To já se taky určitě přidám a stanu se hodnou tetou. 🙂
Holky, asi se teď na mě budete dívat divně, ale já se nepřidám, né že bych nechtěla pomoct,ale taky dost znám poměry v dětských domovech a vesměs souhlasím s Fridolínkem, přiznám se, že radši přispěju na nemocné děti a opuštěná zvířata, než dávat hračky do dětských domovů, je to tam mnohdy nošení dříví do lesa.
Ahoj holky, to je prima odkaz. Moc se mi líbí, že je to konkrétní dárek pro konkrétní dítě. Zítra se tomu budu intenzivně věnovat.
Morušo nebudeme 😵
Je to těžké, poměry neznám .. ale na nemocné dávám taky 😅 a pak nemám co do huby .. 😀 😀 😀 Ba ne, ale ráda dělám radost a nezabije mě to, tak proč ne 😔
Tak tuhle diskusi jsem tu už kdysi zakládala a nepřispěl nikdo, myslím do té diskuse.
Holky, co to znamená vypršelá? 😕
že ji asi někdo zarezervoval, ale do lhůty nedorazila
Jj, to jsem si taky myslela, že si jí někdo asi zarezervoval, ale když nedorazila, tak by bylo dobrý kdyby to šlo znovu.
vypršelá bych řekla, že je koupená...ne? Ikdyž to by j asi smázli, že? 😕
vypršelá - nedorazila v danom termíne, može sa zadať asi znova...
Takže, dnes nakupujeme a balíme, nech to tam dorazí včas 😉
Holku... ale co mě mrzí je, že i když je to odkaz "daruj hračku," tak spousta dětí chce mobil, MP4 (a já si myslela že jsou jen MP3...) a hračku nechce skoro nikdo.... Holt "vymknuta z kloubů, doba šílí...." ☹
alebo "zlatý řetízek - tlustý" 😖
Vybírám vybírám, jdou mi slzy do očí, ale určitě pošlu, je tam i řada lidí dospělých, z nějakých ústavů, jednomu pánovi je i přes 60.... 😔
no, jdu si to taky projít 😉
Holky dobrej nápad opravdu, tady je taky dětský domov a několikrát naše rodina dětem něco dala a hle po vánocích nikde nic ☹ Asi si to tety rozdali, tím nechci říkat nikomu nic nedávejte, ale fakt jen hračky a oblečení, ona telka od sponzora se jaksi ztratila 😖
maca to jako faaaakt???? ufffff....
Pepi fakt, občas to tak bívá , ale tady děti dostanou hraček a věcí dost, nevím, jak je to v jiných domovech, ale sponzoři z města dávají po celý rok různé příspěvky pro děti a tak nevím, docela bych byla obezřetná, kam ty peníze jdou, radši bych to dala těm dětem osobně, než posílala, abych viděla, že to dítě to fakt dostane 🙂
já jsem mimo 😅 některé věci ani nevím, co to je, navíc ani kde to koupit 😅 akorát voňavku od Davida Backhama, co prodávají asi v parfumérii 😅
No já vybírám věci jako "CD MIchala Tučného," "předlohy k vyšívání" apod... tak to se snad "tetám" za nehty nedostane...
bívá 😀 bývá 😉 No to si snad nenechaj 🙂
pepi: ty jo, nic takového jsem tam nenašla 😅
Val, tak odstraň filtry, vyjede ti jich tam asi 1200 těch lidí, a musíš to pečlivě pročíst
Tak to je výborný nápad .. hned to projdu a určitě se najde nějaký kuliferda, kterému ze srdce ráda udělám radost a rozzářím očička 😵 😉