Prosím o zkušenosti s obuví z H&M, líbí se mi tam boty pro dceru(tenisky) už nosí vel.29/30 a ráda bych znala vaše zkušenosti , zda vydrží. Dcera má totiž úzkou nohu a sedí ji boty typu geox nebo superfit, ovšem ty ceny jsou šílené, tak jsem koukala do H&M a některé se mi tam líbí ale nevím jaké jsou i ze zdravotního hlediska. Dcera by je měla i do školky. Tak nevím zda investovat opět do těch co máme ozkoušené nebo vyzkoušet tyto. A navíc by dcera chtěla s ledovým královstvím. Za rady a popř. tipy moc díky
@bamimi boty v těchto řetezcich bych nebrala. Já si radši počkám na slevu v geox, když mají 50 %. Nebo se dají koupit u za dobrou cenu třeba na zalando.
Tenisky z H&M jsem měla pro syna 2x a pokaždé během pár nošení sešláplé podrážky, ale opravdu hodně... nikdy více
Nevim sice co se kvality týče ale co třeba CCC nebo Deichmann?
Otresna kvalita, boty vylozene na paradu.
@lenoulinkaa
@gajdosovag
@jjasmina díky za odpovědi, koukala jsem teď na eshopy a viděla i nějaké slevy na geox tak radši připlatím
ahoj, my v tomto obchode nakupujeme pravidelne, jak boty pro syna (3roky) tak i pro nas dospele a vždy jsme byli spokojeni. většinou koukáme po slevach a výprodejích, stejne jako třeba Daichman, nebo CCC
Já bych nekupovala pokud v nich má chodit často, občas kupuji jejich baleríny, ale jen kvůli ceně a protože je dcera vezme dvakrát na nohu na pár hodin (besídka atp.) Šetřit na botách se nevyplatí.