Ahojte všichni.Je tu někdo, kdo má stejnou zkušenost se znalkyní KS Brno PhDr Sylvia Němečková? Za mě naprostá lhářka. Vypracovala tři posudky, na mě, na bejvalou a na naši dceru. Všechny plný prokazatelných lži, dezinformací a samozřejmě dehonestaci moji osobnosti neb žádám o svěření dcery do své péče, protože je na mě ze strany bejvalé páchaná trestná činnost, za kterou už byla odsouzena, nicméně znalkyně je zcela proti tomu, abych dceru vychovával ja a sepsala tyhle lživé elaboraty. Věřím, že toto neudělala poprvé.uz jsem podal na ní trestní oznámení a doložil důkazy o účelovosti jejího jednání včetně dalšího psychologického vyšetreni, které jsem musel absolvovat a jehož výsledek mluví ve všech závěrech proti závěrům znalkyně...zajímá mě jestli s touhle znalkyni má někdo stejnou zkušenost jako já. Díky všem za odepsání.
dobry den. mam stejny problem. delala posudek na mé dva syny a je tam vice lzi nez pravdy. potreboval bych pomoct. mohl by jsme se nejak zkontaktovat pres messenger nebo treba whatsapp? na messengeru jsem jako Ondra Barva a profilove fotce jsem s manzelkou ktera ma v ruce naseho syna. ozvete se mi prosim. dekuji
Dobrý den, Zajímá mne to. Protože něco podobného se mi stalo s ní také a pořád se soudy vlečou. Prosím o zaslání na mail tomchytil@email.cz Děkuji