Znalkyně Němečková z Brna. Máte s ní stejnou zkušenost?

pierlot
8. pro 2021

Ahojte všichni.Je tu někdo, kdo má stejnou zkušenost se znalkyní KS Brno PhDr Sylvia Němečková? Za mě naprostá lhářka. Vypracovala tři posudky, na mě, na bejvalou a na naši dceru. Všechny plný prokazatelných lži, dezinformací a samozřejmě dehonestaci moji osobnosti neb žádám o svěření dcery do své péče, protože je na mě ze strany bejvalé páchaná trestná činnost, za kterou už byla odsouzena, nicméně znalkyně je zcela proti tomu, abych dceru vychovával ja a sepsala tyhle lživé elaboraty. Věřím, že toto neudělala poprvé.uz jsem podal na ní trestní oznámení a doložil důkazy o účelovosti jejího jednání včetně dalšího psychologického vyšetreni, které jsem musel absolvovat a jehož výsledek mluví ve všech závěrech proti závěrům znalkyně...zajímá mě jestli s touhle znalkyni má někdo stejnou zkušenost jako já. Díky všem za odepsání.

tomik
3. srp 2022

Dobrý den, Zajímá mne to. Protože něco podobného se mi stalo s ní také a pořád se soudy vlečou. Prosím o zaslání na mail tomchytil@email.cz Děkuji

ondrabarva
3. kvě 2023

dobry den. mam stejny problem. delala posudek na mé dva syny a je tam vice lzi nez pravdy. potreboval bych pomoct. mohl by jsme se nejak zkontaktovat pres messenger nebo treba whatsapp? na messengeru jsem jako Ondra Barva a profilove fotce jsem s manzelkou ktera ma v ruce naseho syna. ozvete se mi prosim. dekuji

ers
Autor odpověď smazal
Zobraz
ers
Autor odpověď smazal
Zobraz