Co se bude dít dál?

10. srp 2023

Před pár dny mě po hádce napadl manžel, zavolala jsem na něj policii. Slíbili že dovezou protokol k podepsání, ale nikdo nepřišel, až teď máme s manželem výzvu ve schránce že máme doporučený dopisy z městského úřadu. A já se strašně bojím co bude, jestli to je z policie, nebo sociálky? Máte někdo zkušenost co se v takových případech děje?

sinicka
10. srp 2023

Asi to oznámili ke správnímu orgánu (přestupková komise) kde vás vyslechnou a manžel buď dostane pokutu, nebo nic..

emillyhk
10. srp 2023

U známých to PČR předala na i OSPOD, ale tam to bylo velké špatné z obou stran...

autor
10. srp 2023

@emillyhk A co tam OSPOD řešil?

sinicka
10. srp 2023

Predpokladam, zda jsou deti v ohrozeni..

emillyhk
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
10. srp 2023

@emillyhk Děkuju.

fyii
10. srp 2023

mestsky urad Vam bude "domlouvat" je to prestupek obcanskeho souzity takze nic... maximalne pokutu. Taky Vas muze jen informovat, ze dostali zaznam od PCR a pokud se neodvolate tim to konci. Chce to precist ren papir co mas v datovce. Pokud tomu byly pritomne deti pujde to pravdepodobne na OSPOD, kde budou situaci chcit vylozit a budou resit co deti atd.. udelaji z toho zapis. Pokud vby to bylo opakovane, muzou nad Vami delat dohled atd. Odebrani deti se dela minimalne a to uz by muselo byt mega zavazne duvody...spis Vam treba doporuci manzelskou poradnu, nebo i rozvod...

autor
11. srp 2023

Tak je to ze sociálky, jsme pozvaní na příští týden na podání vysvětlení 😞

marselina
11. srp 2023

a cemu se divite? jednou vas partner napadl, mate deti a nikdo nechce aby zily v toxickem prostredi pripadne aby se jim neco stalo.
kdyby to nikdo neresil a neco se stalo, taky by to bylo spatne.
vlak se rozjel a zastavit to pujde jen tezko. myslim ze ted budete pod dohledem ospodu🤷🏼‍♀️