Ahojte,20.2 jsem prodelala SP.Bez nutnosti revize.Kdy se začít snažit?Psychicky jsem ok,fyzicky taky.Kdy příjde ovulace?Dnes jsem zkoušela test a je tam ken slebaj duch.Mockrát dekuji
Mockrát děkuji za podporu.Dr říkala 2-3 cykly počkat.Jinak já jsem ok.Jen vychytat ovu.
Pokud se telo procistilo samo a nebyla nutna revize, opravdu nevidim duvod na co cekat 😉
Nebyla..vše odešlo samo.Jen hlídá hcg v krvi.Zkoušela jsem trhu test a ten už je negativní
MŠ jsem ještě neměla 😑 a podle testu ani ovulaci
Na ms je jeste brzy a ovu asi bude kazdou chvili. Ovsem ovu neni vzdy jen uprostred cyklu, nekdy je i na zacatku nebo na konci 😉
Doktory mi jasně bylo řečeno, že nejdřív po šestinedělí, až se tělo trochu srovná. Ptala jsem se na to 3, 4 lékařů a všichni byli za jedno. Dřív mi žádné snažení nedoporučil ani jeden.
Zkus mereni bazalni teploty misto testu. Navic nekdy je ovu na zacatku nebo na konci cyklu, nejcasteji ovsem v polovine cyklu.
@nunu22
Ahojky, jak jsem psala, my se snažili o mimi HNED po potratu, dle kontrolního UZ vse v poradku a říkala gyn, ze klidně máme hned, jestli se na to citim. MS došla presne po 28 dnech, nedavno skoncila a uz ted poprvé po tom potratu testuju OVu. Rekla bych ze za pár dnů, ovulace bude.... jen zrovna na mě něco leze :(
Beru na podporu ovulace DRMEK (nově jsem od 1.3 začala) a užívám Fertipronu 2 měsíc. Určitě se brzo zadaří, věřím v to !!!
@biedronca Holky ano, jak to píšu, ať v nemocnici, na klinice nebo u soukromého dr. Všude mi řekli to samé, fakt nekecám. Já tu čtu i častěji, že se má šestinedělí dodržet vždy víc než když ho doktor nedoporučí dodržet. Mě vyloženě zakázali cokoliv během následujících 6 týdnech a před minimálně první menstruací. Šlo o zamlklé v 10 tt. Možná když má někdo zamlklé "těhotenství" ve 4., 5., týdnu - to je opravdu jen zpožděná menstruace.... možná tam je to jiné, nevím. U mě nepřicházelo v úvahu cokoliv jiného.
@priefi Prý proto, aby se tělo srovnalo a vyrovnalo s tou změnou - vezmi si, jak pomalu se všechno chystá (fyzické změny, hormony...) a pak je najednou vše pryč. Bylo mi řečeno, že se tělo musí vzpamatovat a srovnat, že jde o jakýsi šok a tak je třeba nechat ho chvíli odpočinout.
@journals A ja šla ke gyn na kontrolní UZ, a rekal ze je deloha čista, at klidne se snazíme dal..... ze to je proste "jen" opozdena MS. Tak kazdopádne je to jedno uz, v 6tinedelí se nezadarilo, MS probehla presne po 28 dnech. A ted hlídám první OVU po tom potratu. A paradoxne, to ze jsme se mohli hned snazit, mi nejvíce psychicky pomohlo !
@biedronca Co mi dr. řekl, to píšu. Mě nejvíc uškodilo, když jsem věřila a četla, jak se každému zadařilo hned. Moc jsem se na to upínala a pak to bylo akorát horší. Kdybych tak nedoufala, ušetřila bych si hodně smutků... :-/ Všichni mi říkali jak to půjde, tak já věřila a bylo to ještě horší, než kdybych s ničím nepočítala ☹
Holky moc děkuju...necháme to osudu...buď a nebo..testy a ovu zkouším jestli to vyjde,nijak se neupínám.jednou jsem otěhotněla plánovaně po 2 cyklu a 2 neplánovaně.Věřím že se stín tělo popere,je jedno jestli teď ne o ta měsíc
Ahoj, já jsem po potratu už 6 měsíců a stále se nepodařilo. Už jsem z toho na nervy a nešťastná. Zrovna dneska volala švagrová, že má pozitivní test a zítra jde k doktoru. Chlapovo sestřenice má termín porodu za měsíc. No prostě každá druhá se kolem mě kulatí. Mám doma už 3letou dceru tak se snažím být v klidu kvůli ní. Je to těžké, tak strašně těžké. Moc nám všem držím palce 🍀🍀
@zetpee a jak dlouho se snazíte celkove? Uz jste byla na nějakém vysetrení na gyn? Ovulaci mate pravidelně? My se snazíme rok, po 8 měsících se podařílo ted v lednu,ale nakonec samovolny potrat. Hned se snazíme , zkoušíme dál ,ale taky zatim nic. Vzhledem k tomu ze to je rok snazení jdu to pristi měsíc resit s gyn.
Holky já nebyla na žádném vyšetření.Doma už mám dvě zdravé dcerky.Stalo se to poprvé,takže se mnou se bavit nikdo nebude.Jinak já teda taky narazila.Sama jsem měla mít termín 21.9 a přišla sestra že čeká miminko a termín 22.9 tak to trošku zamrzelo ale co... Hrozně jí to přenz
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja prodelala potrat přesně měsíc pred tebou tj. 20. Ledna.Potrat skoncil napr ve ctvrtek a v nedeli jsme se snažili dále, zrovna mi skoncila pred tydnem i prvni ms po tom potratu.Prisla přesně za 28 dni.Jedeme dale, sexujem a ja věřím že brzo se zadari, prostě to do půl roku určitě vyjde!
Zacala jsem jist Drmek na podporu ovulace, dlabu Fertipronu a bylinkové caje Kontryhel do ovu.Mela by ovu cca do tydne dorazit, testují ted.
Kdyz se citis dobře, je vse ok,klidně do toho běžte 😉 my se snazime rok o 1 mimi.