Taky vám přijde, že jsou teď všude kolem vás miminka jen samí kluci? Aby měli ti naši chlapci jednou vůbec nějaké nevěsty... 😀
Kolem mě jsou taky spíš samé nevěsty 🙂 ale já mám kluka 🙂
U nás taky spíš samé holčičky mi přijde 😉 .
Tak to ráda "slyším", všude v mém okolí je to samej chlapák. 🙂
Je to samozrejme vyrovnane ;) Matka priroda je moudra.
Statisticky se teď rodí o něco více chlapců, koukala jsem na to 😎 . V okolí máme také samé kluky a v obchodech ve výprodejích jsou samé dívčí věci, pro chlapečky je všechno fuč.
Myslím, že kluků se rodí o něco víc, už několik let 🙂 I v naší školce převažují kluci nad holkama.
Já nevim, u nás je spíš ted víc malých holčiček. Ale třeba u nás na vesnici je ted v druhé třídě 22kluků a 2holčičky 🙂
U nás v okolí se mi zdá, že je víc holčiček 🙂
Podle ČSÚ se v roce 2009 narodilo 60 368 chlapcu a 57 980 devcat. Takze je to vicemene pul na pul, s velmi mirnou prevahou chlapcu. A ze je v obchodech vic veci na holcicky? Inu, chlapecke obleceni je univerzalnejsi a kupuji pro jistotu i ti, kteri se chteji nechat prekvapit a nevedi, jestli budou mit holku nebo kluka.
U nás je víc holčiček, i ve školce mají dost převahu 🙂
No jiste, rozdil 2388 je v pripade 10,2mil. obyvatel CR dost zasadni 😀 Nebo chcete-li 51% vs. 49%. Proste je to vicemene pul napul.
no já mám kolem samé holčičky,kluk jen jeden (15:1) 🙂 .
ja mam 2 holky, takze me to vyhovuje, ze se rodi vic kluku 🙂
Rodí se víc kluků. Když jsme si žádali o adopci, narovinu nám řekli, že na holčičky se čeká min. o 3-4 roky déle. A to jsme žádali v Ústeckém kraji, kde jsou nejkratší čekací lhůty v republice. I v kojeňáku v Mostě je tak na 5 kluků jedno děvče. Každopádně si myslím, že čeští kluci nebudou mít problém sehnat si nevěsty, horší je to třeba v Číně, kde holčičky ani nechtějí. Tam ten problém mají už teď.
v našem okolí je v posledních dvou měsících dva kluci ku jedné holčičce. Tak úplně bez nevěst kluci nebudou 🙂
My bydlíme v nové ulici o 18 nových domech a kluků je tu teď 10 a jen 2 holky. Takže taky mám pocit, že holky jsou teď vzácnost.
@lsx já chodím na předporodní kurzy,asistentka dělá v porodnici a říkala,že i když to tak vypadá,tak když dělá na konci měsíce statistiku to vychází půl na půl...že jeden měsíc mají třeba o 5 převahu holky a další kluci,že ten rozdíl je fakt minimální....
je to samej kluk 🙂 jen já porodila dva najednou 🙂 Když jsem porodila dceru, tak se zase rodily samé holčičky 🙂 Ono se to zase vyrovná
mně to jednu dobu taky tak přišlo, pak zas že jsou všude holky.... a teď mi přijde že je to tak půl napůl 😎
stejně je to zajímavý že to tak vyjde, že jo?? 😨
v mým okolí je to půl na půl 🙂
@evitaa No ale to prece neznamena, ze se rodi petkrat vic kluku - jen vic kluku skonci v ustavni peci a mozna je i vetsi zajem o holcicky. Pomer je stale vicemene stejny (viz vyse) a jestli mi neveris, porovnej s daty CSU, maji data tusim od r. 1959. A je to logicke, jedna se o tzv. binomicke rozdeleni. Takze tak.
dneska na mk ma termin 6 mamin
3 holky
3 kluci
ja myslim,ze je to fakt stejny
Já mám taky pocit, že jsou kluci v převaze, alespoň v našem okolí to tak je. U kamarádek maminek, těhulek, na cvičení, v hernách,v obchodech na kluky přebráno, všude samí kluci 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mně to připadá naopak 😅 záleží, kdo se ti zrovna nakumuluje v okolí, ale statistiky jsou pořád stejný 😉