Vymyslel si spousty lzi a naši mi řekli, ať to rozlousknu, ale ať se na něj ani škaredé nepodívam, oni mu věří a nemají důvod mu nevěřit ani slovo. Když jim zavolá, že jsem mu vyčítala, tak oni přijedou, mě zmlátí jako žito před ním, ať mám ostudu. On je pod jejich ochranou. Já nevím, co jim nakecal, prý hrozne věci, ale to je snad moje věc s kým chodím, ne?
Navíc - před měsícem se mi zpozdily měsíčky a já měla strach, že jsem těhotná. Tak jsem mu to řekla, on hrozně vyváděl a řekl, že pokud budu tehotna, tak se budu muset odstěhovat zpátky k rodičům (bydlí 350 km daleko), tak to vykydnu, nějak šikovne se toho zbavím, je mu jedno jak, a pak bych se mohla vrátit, až by jsem chtěla. Ale musíme chránit jeho rodiče, to by nepřežili. Já a dítě je až na posledním místě. A začal se litovat, že se asi zabije, skočí z okna, podřeže si žíly, pustí plyn. Měla jsem mu říct, že ano, až to udělá. Stát dá dítěti aspoň sirotske, kdežto alimenty bych nikdy neviděla. Já mu řekla, že muze začít a odešla na 2 dny ke kamarádce. Pak si u ní udělala digitální test, vyšel negativní, já se uklidnila a večer přišel menzes. Bolestivý, ale chvála za něj. S ním a dite? Nikdy.
@honatko092 já vím, že tohle je těžce uvěřitelné, ale pravda to je. Proč si pořád každý myslí, že je to vymyšlené? Copak psychopati vymřeli?
Jeho okamzite kopni do prdele, s rodici naprosto prerus kontakty a zacni chodit na terapii. Nevim, co bys na tom chtela resit jineho. Je ti 28, tak vem svuj zivot trochu do rukou.
To jako vážně? 🙄 Já bych řekla dle stylu psaní i uvažování, že je ti tak 15. Promiň...
Psychopati nevymřeli, člověk až někdy zírá co žije za lidi...Ale mě na tomhle nesedí to, že pokud je tak strašně věřící, proč by nechtěl vlastní dítě? 🤔
@klokanka31 no právě posílal na potrat. Spíš rodiče by asi nepřežili, že není ženatý a sexuálně žije. A zabilo by je to. Že je potrat hřích největší, to je mu najednou putna. On nevi, jestli děti chce, resp.nejsou jeho prioritou. Takže nějaké dítě, navíc ženy, se kterou to přestalo klapat, je přítěž. Že je i jeho, to ho nezajímá. Je to přítěž.
já vůbec nechápu, že s takovým člověkem ještě jsi
prostě se odstěhuj, v tichosti, odejdi a až po nějaké delší době můžeš dát vědět rodičům, že už s tímhle chlápkem nejsi.
ale rodiče bych vyškrtla z komunikace, dej jim vědět, že jsi zdraví, jakože že žiješ a tečka.
odstřihni se, děti nemáš, naštěstí s tímhle typem, buď ráda, jsi svobodná, žij.
Takze se ptas, jestli stoji za to s timhle pokryteckym zmetkem jeste chvili vydrzet, jestli to stoji za 50 000, ktery by vratil tvym rodicum, kdyz se s tebou rozejde jakoze on? No, jestli ma stejne tvoje rodice na sve strane, tak jim myslim stejne nic nevrati... takze na co cekat?
@sorboni30 nejlepsi je ten zacatek 🤣
Ano, psychopati ještě nevymřeli, jeden tu zakládá diskuzi...
Nechápu, proč komentuje ten, kdo nemá k případu co říct. Jen hejtuje.
Jinak malytlustyhroch - jsem rozhodnutá delší dobu se rozejít, je mi jedno jak a jestli vrátí 50 000? Alespoň? No on jak je jinak blbej, tak v tomhle kalkuluje šikovně, já se divím, že se nechce rozejít on, ale nedávno mi řekl, že si dobře pamatuje, že když se rozejdu já, tak si může všechno nechat. Že si to moc dobře pamatuje. A opravdu nevím, jestli to budou chtít zpět, či nikoliv. Jen je smutné, že to se mnou neprodiskutovali, dobře on svou verzi řekl. Nepočkali na mou verzi, ale rovnou útočili a prý je pod jejich ochranou. Klidně přijdou z druhého konce republiky sem a udělají pořádek. Když já potřebovala pomoc, to jim bylo těžko. Dlouhá a namáhavá cesta vlakem, nechce se jim, ale když potřebují bránit hovado, to utíkají hned na první vlak.
@xxx3d to bude asi nejlepší. Po jiném bydlení se ohlídám, zatím nic soudného k mání není, ale já si najdu. Ale cokoliv lepší, než být s ním. To, že s ním nečekám dítě, to mi spadl kámen ze srdce. Opravdu nevím, co bych dělala. Prostě udělat za tím tlustou čáru a začít nanovo a líp. A rodiče? To bude těžké. Vím, že odstřihnout, heslovitě se ozývat, to je značka ideál, ale.....nemám to ve zvyku ani to neumím.
@j.a.n.i a další zcela nesmyslně komentuje.
seber se jdi pryč asap a to samé rodiče, pro mě by to bylo to poslední, že podrží takovou osobu než vlastní dceru.. odstěhovala bych se a pro svůj klid bych nikomu neřekla kam
Naopak, můj komentář má naprosto smysl, protože někdo, komu to, co poposejes přijde ok a není už dávno pryč, nic jiného není.
To je blbost 😀 Ještě tam chybí, že má smrtelně nemocnou babičku 😀
Asi bych rodičům nahrála pár videí na téma: "Jdi na potrat." případně: "Podřežu si žíly."
Víš, že to je psychopat. Víš, že to jediné, co musíš udělat, je zdrhnout.
Manipulátor nebo narcista. Pár kroků od fyzického domácího násilí. Je smutné, že rodiče mu věří. A ještě že to bere jako že "nemusí vracet peníze".
Pokud dobře chápu, tak těch 100.000 dali rodiče vám dvěma a nikoli jen jemu - tzn. 50.000 je tvých a v té hodnotě si klidně můžeš vzít majetek a 50.000 je jeho a ty buď vrátí rodičům nebo ať si to s ním řeší.
S tím dítětem - nerozešel by se s tebou sám, kdybys prohlásila, že když nechce dítě, tak žádný sex?
@mabs jako nechápu proč. To naštěstí nemám.
@merope No právě, on se toho lekl. A řekl, že stejně nám to v sexu neklape a nebaví ho to se mnou, takže žádný sex, vůbec a jedině až po svatbě. Jestli se mnou anebo s druhou, to už je jedno. To má čas. Navíc má problém s potencí, takže je to asi opravdu jedno. A perlička. Před půlrokem mě žádal o ruku a dal mi prstýnek. Já mu řekla, že přijímám, ale svatba hned tak ne, až se líp spoznáme. Trochu ho zklamalo, ale moje rozhodnutí respektoval. Já mu pochopitelně ten prstýnek vrátím, už ho nenosím, ale už mi stačil říct, že mu ho mám vrátit, protože ho dá nástupkyni, co přijde po mě. Mám takový dojem, že bude putovní a že nebude ta nástupkyně jenom jedna. Ať je jich třeba sto.
@merope A rodiče. Já vůbec nechápu, jak mohli prohlásit, že když se já s ním rozejdu, tak budu blbá a on si klidně může všechno nechat a užít si to. A teď se směje, že nic vracet nebude, dohoda zněla jasně. Ale taky je pravda, že o ten rozchod vlastně stojí taky. Jen čeká, až s tím vyjdu. Ale musím já, at nemusí nic vrátit. Já se ptala mámy, co teda a řekla mi, že můžu s ním uzavřít tichou dohodu, že tam zůstanu bydlet jako spolubydlící, což nechci, to je potupný. Anebo se sbalit a odstěhovat, ideálně se k nim vrátit (nevím proč a po tom všem k tomu), abych poslouchala jaký fasa chlap mi unikl, nechápu proč jsou tak na jeho straně. Kdyby aspoň vyslechli, co všechno mi řekl, že řekl jen A ale ne B, třeba že by mě hnal na potrat. Naštěstí dítě s ním nečekám, ale už jen to, jak by se k tomu stavěl, to mluví něco o charakteru. A že charakter to teda není.
Jo, a pro nevěŕící Tomáše. Kdyby to bylo opravdu pohádka, tak bych to asi ještě opepřila tím, že čekám dítě, ne?
No teda . Zakladatelko já jsem věřící , denně se modlím , chodím do kostela . Ale co předvádí ten tvůj - promiň - na věřícího si jen hraje . Přikázání “nezabiješ , nesesmilnis a budeš milovat bližního svého “ mu asi nic neříká . Snad to není katolík , co si chodí pokrytecky pro odpustky …. Ano , někteří věřící mají sex před svatbou , ale rozhodne se nechávají takto . On se věřícím jenom děla … k tvým rodičům - to je vážnější a horší …. Ze nestojí za tebou jako svým dítětem :( je mi to líto za tebe . Nejlepší asi bude , minimálně na nějakou dobu , držet odstup . Od nich se asi ničeho dobrého nedočkas .
Přítele bych opustila , je to komediant , resp manipulátor - manipuluje tebou i vašima a asi i svým okolím . Na venek huj , vespod fuj …
Jo a ta jóga - no , to má pravdu , dávej pozor co vyslovujes , nač se soustředís . Jestli chceš k tématu jóga víc , buď na YouTube , nebo třeba Vojtěch Kodet a jeho stránky , ale i jiní .
Držím palce do budoucna ….
@sahrazad1 taky si myslím, že se jen hraje na křesťana tělem i duší. A rozebírala jsem to s knězem a řekl mi, že tohle není v pořádku taková posednutost a to, že by mě posílal na potrat, to teprve ne.
Taky mě zarazilo, že rodiče nestojí za svým dítětem, ale za ním, co jim je v podstatě ničím. Odmítli mě i vyslechnout, protože on jim řekl dost. Řekl jen to, co se mu hodilo do krámu, plno polopravd a věcí, ktoré nepochopil.
Ta jóga - já rozhodně nejsem nějaký podivín, který mluví jen o Budhovi a vyznává nevím koho. Znám takové a nic mi to neříká a není to můj styl. je to cvičení, které mi opravdu pomáhá, navíc organizujeme cvičení, kde je vstupné dobrovolné a jde to na různé účely, jako pomoc pro azyly opuštěných zvířat, dětské domovy, nemocnice a kde je potřeba. Takže se spojí vždy příjemné s užitečným. Nikomu svůj názor nevnucuji, bavila jsem se o tom s mnoha duchovními a v podstaté nikdo z nich negativní názor neměl.
Však jsem ted už bývalému řekla, že pokud mi přinese prohlásení z Vatikánu, že jóga je hřích, já v tom momentu s ní skončím, ale až po tom.
A já blbka to dočetla až do konce. Vy dva jste se hledali, až jste se našli. Příspěvkem přede mnou jsi tomu nasadila korunu, ty jsi tedy materiál. Když jsi to nevyřešila ani v kostele, tady to nevyřešíš. Ono to má jen jedno řešení, zdrhej a to hodně rychle!
@1pomnenka já vím, řešení je odejít. Ale já se s knězem bavila jen o té józe a načrtla, jak to s ním je, ne sáhodlouhé debaty. Tam není o čem. To spíš on se přiznal, že asi 2 měsíce se baví u zpovědi (doufám, že se zpovídal z toho, že je za potraty) ze svým zpovědníkem o tom, že bydlí se mnou, byl i sex, ale už není a nebude, jestli je to správné a pochopitelně, že spíš není, takže zpovědník je za rozvod.
Taky se mi zdá, že je trochu mamánek, často s mámou telefonuje i 3 hodiny vkuse, já nevím o čem všem, asi sbírá drby od nich ze vsi, nebo možná o kostele, asi nestačí, tak si přiklonil na svou stranu i moji mámu. Já mám z toho v hlavě guláš a on je poŕád ten nejlepší.
Mě ještě napadlo - je ti 28, hodila bych s mámou řeč, zda by jako chtěla vnoučata, že když to vypadalo, že čekáš dítě, tak tě hnal na potrat.
Pozastavila jsem se nad jednou věcí, cituji "Když jim zavolá, že jsem mu vyčítala, tak oni přijedou, mě zmlátí jako žito před ním, ať mám ostudu"
To myslíš vážně? Jako to se stalo, či si myslíš, že by to udělali? To mi fakt nesedí. Kolik ti jako je? A v případě, že by toto rodiče udělali, tak jsou spíš nemocní fanatici oni 🙈😁 . Tomu se mi fakt nějak nechce věřit, to je až moc přitažené za vlasy.
@ronyx no já vím, to se těžko věří, ale nedávno mi bylo 28 let. Ale to by někdo musel moje rodiče znát. Já se měla před 6 lety vdávat (teda za jiného kluka), ale svatba se měsíc před ní zrušila, protože rodiče se do toho tak motali, že to prostě nešlo. Dokonca táta řekl, že když uvidí, že se tvářím na své svatbě divne, tak mě odvede bokem, tam přefacka a hned se budu tvářit jako šťastná nevěsta. Toto řekl před rodiči toho dotyčného a před jeho sestrou a všichni kroutili hlavou, jestli dobře slyšeli.
to by otec slyšel asi toto: jednou na mě sáhneš a už mě nikdy neuvidíš
@dashyyy to by mi dal facku hned, protože dle jeho názoru se děti můžou být i v důchodovém věku, pokud jeho rodic žije a uzná za vhodné. Pomýlený názor, ale on to tak má.
Ty woe, ty bud trollis, nebo proste okamzite prerus veskery kontakt s nimi vsemi a odstehuj se na druhou stranu republiky.
Prázdniny začínají být dlouhé, chybí Bravíčko a děti se nudí 😊👍🏻