Máte někdo zkušenost s Bebetto flavio- moc se mi líbí, ale nikde jsem o něm nenašla ani zmínku od někoho z uživatelek, máte někdo prosím o zkušenosti díky
Opravduho ještě nikdo nemá?
Tak asinee
Nee, nemám jen sem zháněla recenze
My uvažujeme nad Bebetto Silvia 2014. Je moc hezký, viděla jsem ho v reálu a moc se nám líbí, ale zkušenosti nemáme :( taky je nemůžu nikde najít.
@jana12369 my sme tiez kupili uplne iny, nepacila sa mi ta tenka latkova vanicka, kupili sme camarelo art a max spokojnost
@kuna66 Dobrý den, mohla bych se prosím zeptat ohledně kočárku...prý nejde stáhnut stříška na korbičce? Buď je jen úplně rozdělaná nebo celá se složená. Děkuji
holky jsem moc spokojená mám zářijové miminko a ve fusaku se do korby vešel pravdu až do ted...ve sportáku jezdíme ale jen občas jelikož jsem si koupila lehčí sporták na cestování...jinak super prostorná korba velké příslušenství taška,držák na pití,pláštěnka sítka proti hmyzu máme i adaptéry na maxi cosi autosedačku...rukojet je polohovatelná a korba také jde zvýšit aby mohlo být miminko v polosedu nebo lehce zvýšené....když už chtějí trochu vidět...střecha jde hodně zatáhnout tak tam pak nefouká
Mám ho 🙂 přesně ten tyrkysový...trojkombinace..budu prodávat
Dobrý den,
můžu se zeptat,zda máte někdo Bebetto Silvia? Jak jste s ním spokojené? Je lehký? Vhodný do terénu? Není to chrastítko? 🙂 Jaká je látka? Tenká,silná,šisuje se? Mockrát děkuji. Nenašla jsem ho nikde v ČR v bazaru,tak se pro něj chystám na Slovensko. Bohužel jsem ho ještě neviděla na živo,tak sháním recenze. Moc děkuji.
Za měsíc si jedu Silvii objednávat 🙂 Tak budu taky ráda, kdyby ještě někdo do té doby napsal zkušenosti...
Snad se někdo ozve. Já už objednávku řeším. 🙂 Zítra se na něj jedu podívat do obchodu. Zatím jsem četla jen samé klady. Čtu na slovenských a polských stránkách.
Dobrý den, mohu prodat skoro ihned.. je to TROJKOMBINACE...tyrkysová barva. Kupovaný 07/2014..hluboká korba používaná 08-12/2014, sporťák využívám nyní, vajíčko využívané cca 6 měsíců. Původní cena 11 250,- Chtěla bych prodat za 7 000,- Podotýkám že je to TROJKA...normálně se prodávají dvojkombinace a vajíčka se dokupují. Kočár je v TOP stavu.. myslím, že košík je tak akorát...já s ním na nákupy nikdy nejezdila 🙂
Určitě ho ještě budu mít 🙂
Já to mám od známého, který touto značkou zásobuje českou republiku. Vajíčko mám také v tyrkysu a mám k tomu i adaptéry a i nánožník..
Tak jsem si objednala Bebetto Silvia na Slovensku za podstatně nižší cenu,doprava zdarma s dodáním 3-6 týdnů a je to sotva 14 dní a kočárek je na cestě. 🙂 Hned se vám pochlubim s prvními dojmy 🙂
@alexkaaa Tak to je luxus cena!!! Já byla ve středu ve Zlíně a cena za Silvii 10500,- 😒 I když je fakt, že je to už novější model...
@klesnilova Je to krásná cena a model 2015. I když bych řekla,že se od loňska vůbec nic nezměnilo.
Slováci na něj mají teď akci,takže se to vyplatí.
No ale je fakt krásnej, kocham se pořád 😀
????