Vypadávání vlasů (kouty). Je to porodem?

27. bře 2024

Ahoj ženy, jdu si pro radu. Dva roky si nechávám nárůst vlasy. Chodím ke kadeřnici jen na konečky. poslední týden si ale všímám, že mám šílený kouty 😶. Předtím jsem měla pocit, že ok ale teď mě to bije do obličeje. Projdu kolem zrcadla a úplně mě to praští do obličeje.... jsem 5m po porodu, myslíte že by to mohlo být tím?? Docela mě to štve 😶Nemáte nějakou radu co s tím? Jestli by třeba pomohlo ostříhat 😶

lentilkah
27. bře 2024

To je po porodu normalni, ja mela uplne plesky 🙈

annasmyckova
27. bře 2024

zkus biotin, mě to pomohlo na vypadavající vlasy

slecnami
27. bře 2024

Já měla 9M po porodu kouty až do půlky hlavy... Zase to doroste, teda většina 🤷🙏

me_druhe_ja
27. bře 2024

Bohužel normální. Po obou porodech mi po třech měsících začaly šíleně padat vlasy a zlepšilo se to až víc než rok po. Nepomohlo nic, zkusila jsem snad vše.

mysh_me
27. bře 2024

Urcite, me padl 5.mesic po porodu a zacal neskutecny vlasopad, vypadala mi skoro cela predni partie (od usi dopredu komplet). Zacnou pak dorustat nove male vlasky, ja brala vitaminy abych to podporila, videla vysledky, ale trva to nez to doroste.

drep
28. bře 2024

Jj, normální, taky jsem měla kouty. Jedla jsem biotin, lněné semínka, kolagen a hyaluronovou kyselinu, po půl roce přešlo spíš samo než díky těm doplňkům

drakenn
28. bře 2024

To ti doroste, neboj

kleio
29. bře 2024

V tu dobu mi po porodu vlasy taky začaly vypadávat. Pak zase narostly, nic speciálního jsem neužívala. Teď mám kolem čela spoustu nových vlásků, mám z nich ofinku 😉