Dobrý den,
Snad tu najdu někoho kdo by věděl.
Mám podezření, že mám trombózu pánevních žil ( už dvakrát jsem prodělala).
Otázka zní, jelikož pojedu do nemocnice aby mi udělali sono, zda při případné hospitalizaci by se mnou mohlo být v nemocnici i moje teprve měsíc staré miminko, které kojím.
Děkuji za případné odpovědi.🙂
@fyii a jak se to řeší? Při příjmu? Já chci jít na plánovaný, placeny zákrok a mimino řekli, ze neexistuje 😓
@veroniquecz tak ja byla v Koline, normoalne neplacena ortopedicka operace, vyndani sroubu, ktery mi tam zacali zlobit. Mela jsem to domluveny predem par dni, byla tam se mnou mama pres dny8 eu
@veroniquecz se mi to odeslalo, nevyhoda na bolest jsem dostavala jen paralen ci neco takovyho.. ale vzhledem k tomu, ze jim 90% dlah a,sroubu neslo vyndat tak vlastne docela v pohode. Byla jsem tam asi 4 dny. Jinak, kdyby to nebylo urgentni, tak by me nevzali az po skonceni kojeni
@simmark to se ale budes muset zeptat jestli tenhle proces redeni je slucitelny s kojenim, me vsechnu lecbu lze podstoupit s kojenim . Kazdopadne tromboza je zivotu ohrozujuci takzr bych to plne nechala na doktorech, holt treba kojit primo nebudes.. zkus si odsat mliko dopredu, poton pri podavani medikace by jsi odsavala, ale vylivala a jakmile by to slo tak treba zacit zase kojit..
Ověřené informace i jak si toto zajistit získáte ve FB skupině Podpoříte mně v osvětě? Jinak byste měli být bráni jako jedna jednotka.
@fyii
Což o to. Jelikož to není moje první léčba sraženiny tak vím u kterých léků je možné kojit a u kterých ne. Ono i teď beru léky, akorát že jsem přecházela z injekcí na ty léky a tak myslím, že při přechodu na ně se mi ten tromb udělal. Tak uvidím co mi řeknou zítra, ale doufám, že bude moct dcera být se mnou.
Domluvit si samostatný pokoj s mímčem? Ale co tvůj klidový režim?
@simmark Byla jsem na zákroku v narkóze letos v lednu, měla jsem v tu dobu dvouměsíční miminko. Řekla jsem, že ho kojím a bude tam tím pádem se mnou a s doprovodem, že si příp. zaplatím nadstandard. Neměli s tím nejmenší problém, řekli, že si to poznamenají a bude tam nachystaná postýlka. Až mě to překvapilo, protože věci, které jsem tam zažila v porodnici, moc baby frindly nebyly.
@katule1990
A co sis prosím sebou zabalila pro mimčo?
No snad tady budou taky vstřícní. A byli jste teda na nadstandardním pokoji nebo na normálním, ale sami?
@simmark Nakonec na normálním malým dvoulůžkovým, měli ho volný, tak nám ho dali. Byla jsem tam jen jeden den od 6:45 cca do 14:00 (revize zbytků přirostlé placenty). S sebou jsem měla odsátý mlíko, stříkačku a odsávačku (kvůli narkóze), zásobu plenek, přebalovací podložku, vlhčený ubrousky, dvoje náhradní oblečení (syn hodně zvracel), možná i nějakou hračku, to už nevím. Jinak pro mimčo už asi nic. Ráno jsem ho nakojila a měla ho u sebe, když mě odvezli z pokoje, tak tam zůstal s mojí mamkou, ta ho chovala a vozila v té postýlce, kde usnul. Když mě přivezli, tak jsem byla už vzhůru, takže jsme se o něj staraly s mamkou (sestry přinesly horkou vodu na ohřátí mlíka) a pak nás kolem té 14 h pustili domů 🙂.
Byla jsem hospitalizovaná, dceru přijali na dětském, vozili mi ji jenom na krmení. Chtěli jenom plínky a vlhčené ubrousky. Ale myslím, že to neumožní všude, nejlepší by bylo si zavolat a zjistit situaci...
@simmark No jde hlavně o to, že jsem nebyla schopná se o ní postarat a za druhé jsem ležela na gyndě a tam mi řekli, že za dítě nenesou zodpovědnost, takže buď si seženu někoho, kdo tam se mnou bude a postará se, nebo prostě na to dětské. Já teda byla vděčná i za tuto možnost, ale tak asi každá nemocnice si udělá podle svého, držím pěsti, ať vám to dobře dopadne...
@mandala To mi řekli stejně. Buď s sebou budu mít doprovod, nebo by bylo mimčo na dětským a to jsem teda fakt nechtěla. Pak se naše pediatrička na kontrole strašně divila, že mi dovolili si vzít miminko s sebou, to jsem vůbec nepochopila.
@simmark urcite, ja to tak taky mela