Ahojte kto sleduje tohto rocnu seriu love island? Mna zaujima len jedna vec ako to ze tie zeny su tak krasne hladko vyholene? Ani jeden pupinek ziadne chlpky proste nic.. Myslite si ze si davaju ten brazilsky vax? Chcela by som sa aj ja niekedy citit komfortne v plavkach ale neda sa to.. Nikdy sa nedokazem tak dokonalo vyholit😖
Mám taky dokonale hladký bikiny zónu a bez pupínků. Díky laseru
Presne, taky laser. Brazilka je dobra, furt jeste chodim na ten zbytek co mi zustal po laseru, ale proste holenim se te hladke kuze nikdy nedosahne.
Budto jsou ty holky bezchlupove typy, kterym to staci strhnout jednou za mesic a jsou v cajku, nebo sly na laser.
Hladkou oblast mám díky ipl co používám doma .
Taky mám od letoška Philips Lumea a je super. Třísla jsem měla po holení plné pupínku, chloupky zarůstaly a hned druhý den už zase rostly.. Stačilo pár ošetření IPL a chloupky skoro nerostou. I v podpaží přestaly růst. na nohách mi to tolik nezabírá, ale růst se hodně omezil.
Tak mě třeba chloupky rostou jen na tom miste ktery presne zakryvaji plavky, co je od třísla dal tam nemam ani jeden ten klasickej chlup. Pouze takovy jemnoucky svetlouchy malinkaty chloupecky ktery nejsou videt pokud u nich nemate primo vrazenou hlavu.... ač zbytek mam klasicky cerny chloupky ktery holim . Takze nemam ani ty cerny tecky-ten koren chloupku co maji nektere zeny na vetsi ploše stehna. Sama to nechapu..Tak asi to tam ma taky tak vice holek.
mne by zajimalo jak dlouho to IPL vydrzi?
Jakoze je tam jen omezeny pocet zablesku, ne nekonecny, dam za to 10 tisic a vydrzi to dva roky? Vite nekdo?
@betelgeuzz wau to som nevedela ze taka vecicka existuje a kolko prosim vas stoji
@swan42 Je tam neomezený počet záblesků, šňůru máš přece stále v zásuvce. Nepotřebuješ ten drahý, já si vystačím s jedním nástavcem, neměním je. Mám ho 4. rok a teď si můžu dovolit ten luxus používat jen 4x do roka, chloupky moc nerostou, spíš takové chmýří. Oholím žiletkou a pak depiluji.
https://www.drmax.cz/philips-lumea-advanced-sc1...
@hanka_12345 šťastná to žena 🙂
pro tazatelku - dělají to různé značky, já vzala ověřený Philips Lumea - tu nejlevnější variantu, někdo má třeba braun a taky prý dobrý.
@1pomnenka to nevím, jestli se k tomu dopracuju, jen 4x do roka 🙂 A jak ti rostly chloupky před tím? mně na nohách už druhý den rostly, holila jsem se co 2 dny. teď tak 1x za týden. Ale že by přestaly úplně růst, to ne.
@1pomnenka no i kdyz to mas v zasuvce, tak to ma zivotnost. Konkretne u toho odkazu, cos poslala je napsana zivotnost >250 000 zablesku.
No a to je to, na co se ptam-jak dlouho vydrzi (treba) 250 000 zablesku?
Kdybych chtela pouzivat jen mezi nohy a v podpazdi?
Tobe teda funguje 4 roky? To je asi tak pro mne ta hranice, od ktery uz by to za to stalo...
🙂 taky by mě zajímalo, taky se mi to málo kdy tak podaří...