Bolest po dentální hygieně

melinda97
Včera ve 03:54

Zdravím, 19.11. jsem byla na dentální hygieně a poslední dva dny pociťuju bolest v ústech na jedné straně u stoličky. Nikdy předtím mě to tam nebolelo. Nijak celkove mě dasne neboli jen na tom místě... bolí při polykání nebo otevírání úst. Má někdo zkušenosti? Zánět sliznice dutiny ústní? Moudrák? Mám zajít k obvodnímu? Nebo na pohotovost? Nemůžu spát. Díky předem za odpovědi.

simkrk
Včera ve 04:07

Ahoj, ja bych zašla normos ke svému zubařovi.. 😊 Řekla, žes byla na dentalce a tím že se ty mezizubni prostory dobře vyčistí je možné, že se tam něco asi mohlo rozbourit😊 ja taky mam vždy takový citlivější zuby.. Ale ne aby me takhle něco bolelo.. 😊

melinda97
autor
Včera ve 04:23

@simkrk asi máte pravdu. zuby teď nemám vůbec citlivé spíš ta dáseň na jednom místě je opuchlá a dost bolavá na dotyk a tak... mám strach, že bych musela jít trhat zub moudrosti, ale nikdy předtím nebolel... nechápu proč začal bolet po té dh... jsem myslela, že už budu mít konečně klid a ono nic... jinak dekuju 🙂

merope
Včera v 05:26

Pokud to bolí, že nemůžeš spát, tak určitě k zubaři. Pokud jenom "málo" a dáseň je opuchlá, může pomoci dezinfekce - vydezinfikovali ti to po té dentálce dobře?

melinda97
autor
Včera v 06:03

@merope upřímně já ani nevím, protože jsem na dh byla poprvé... netuším vůbec, ale bolí to víc než by mělo...