Ahoj mám dostat MS až za 8 dní a mám slabě pozitivní test myslíte že by se mohlo zadařit? 🙄
@lilii00 jso si jista ze to mas dostat az za 8 dni?pac to uz je docela slusna carka☺️
@michaelarousova myslíš skúsim ještě ráno minulý měsíc mi to tak nějak podobně ukázalo a nesililo to myslím že to odešlo s MS tak snad to teď vyšlo 🙏😞
@lilii00 hodne stesti 🌸
@michaelarousova moc děkuji ♥️
@lilii00 ale testovala bych ob den ☺️At vidis zmenu☺️
@michaelarousova dobře potom se ozvu co a jak 🙏
@lilii00 já měla krásnou čárku 5 dni před MS, kdyby mi nebylo nevolno takhle brzo bych netestovala spis jsem se bála abych neměla covid a docela jsem koukala 😅 přeju ať sílí 🙏🏽
Mám nepravidelnou MS tak ani nevím minulý měsíc sem musela jít na vyvolávačku tak sem na vážkách jen jsem to tak vypočítala🙄😕
@terkapok11 tak to gratuluji doufám že sílit budou děkuji ♥️
@nikynikol25 jsem 9DPO tak taky nevím
Tak aspoň v tom nejsem sama 🙄co myslíte když zítra skúsim digitální?
Uvidíme ja si ho budu muset jít zítra koupit mám ještě mamatest 🙄
@siima12 Já tedy taky nic nevidím...
Jen tedy já si dělala při nepravidelné MS testy cca 30. den cyklu, několik z nich bylo pozitivních (a podstatně výrazněji než mnohé které jsou na koně vkládané) a několikrát jsem to obrečela protože z toho nic nebylo, proto jsem poučená že není radno testovat moc brzy a snažit se na testu najít něco, co tam mnohdy ani není a nebo je, ale "špatně"
@siima12 No budeš míň zklamaná když ti test nic neukáže, ale když se objeví pozitivní (což není až tak ojedinělé, podle mého doktora) a pak to normálně dostaneš, nebo s mírným zpožděním, tak to zklamání přijde, zvláště když to zažiješ opakovaně ;)
Ale byl to jen poznatek z vlastních zkušeností, ne útočná poznámka ;)
@siima12 zkusila bych zítra znovu já třeba měla silnější večer než ráno z ranní moci
Ono to testováni ještě před MS může být ovlivněno biochemickym těhotenstvím nebo má žena přirozeně vyšší hladinu hormonu(udělá ji dušička) a pak má stres, že potratila..ja sama při cyklech 29/30 dni, jsem vydržela týden po zpoždění, byly dvě čárky a bylo to. .
Možná to zní ošklivé, ale tohle testování nejlíp hned po sexu deptá ženskou vic a víc každý měsíc, kdy to nevyjde..
A ano taky nic nevidím
@lilii00 jestli budeš mít silnější klidně zkus já zkusila druhej den 11dpo a odpovidalo to +1-2 digitální
@lilii00 jak máš dlouhé cykly?A po ovulaci dlouhou literární fázi?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.