Nevím kdy byla ovulace, od menstruace se taky odpíchnout nemůžu, protože jsem ji neměla. Plodné dny tedy také nevím. Jelikož styk probíhal celý květen +- ob den, tak tam taky nevím. Zkrátka nevím jak dlouho už může těhotenství trvat. Včera jsem byla u dr. a ten na ultrazvuku nic neviděl. Prý jen zvýšená sliznice. Vzal mi krev a dnes odpoledne si mám volat na výsledky. Jelikož jsem z toho celá taková nervózní, tak jsem si dneska udělala další test a zdá se mi, že ta čárka je pořád stejná, ne-li trošku slabší. Co si o tom myslíte? Nemůže se něco dít🥺? Je mi z toho dost na nic a nevím, jestli to všechno jen zbytečně hrotím nebo jestli se opravdu něco děje…
@michaela666 to si taky říkám, že třeba jen zbytečně stresuju, ale v hlavě ten malej brouk stejně je..😐 děkuju❤️
vsechny testy jsou stejne pozitivni,moc to resis🙂 stresujes se zbytecne. Ber to tak co se ma stat stane se, stejne to clovek neovlivni..dej si neco dobryho a hod to za hlavu..
Určitě to bude dobré, dej vědět 🙂
Nějaký náznak tak je že není silnější ale zas to může bejt od něčeho jiného jinak test nic neukazuje tělo vi co dělá a nic to neovlivní buď to dopadne ok nebo ne věřit v sobě že to bude ok ...
Tak hcg mám 502, příští týden kontrola.. sestřička říkala, že je všechno na dobré cestě a že příští týden už bychom snad něco mohli vidět na ultrazvuku😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Prosperující těhotenství nepoznáš podle sytosti čárky na testu. Každý test nebo i várka může mít trošku jiné množství barviva. Ty se kvůli tomu akorát zbytečně stresuješ a škodíš tím sobě i miminku.
Takže klid, zavolej si doktorce a počkej do kontroly. Nic lepšího stejně nevymyslíš. 🍀