Ahoj vsechny maminky i budouci maminky 🙂. Poprve jsem testovala, v den ocekavane menstruace, hned rano po probuzeni (protoze mam "pocit", ze jo...).
Je to Viola vcasny test, takze by mel byt citlivy...ale nevim, nevim, je to velmi slabe. Carka se objevila po cca. 4 minutach, jemne zesilovala do tehle podoby..
Co vy na to? Je to prvni "duch", ktereho v zivote vidim, a moc bych chtela, aby to nebyl duch, ale za 9 mesicu poradny prcek 🙂.
Partnerovi zatim nic neukazuju, at me nema za nanynku, ktera testuje hned, jak se probudi v den ocekavane menses 🙂.
Bylo by to kdyztak presne 14 dni po poceti, tak si rikam....ze..snad?? Vim, ze menses muze prijit...ale tak nejak doufam, doufam. Mimco bychom moc chteli.
🙂
Tak me moc zajima zensky nazor 🙂.
Fotka je snad nahrana 🙂
Dekuji Vam!!
@evorka nechci předbíhat, ale myslim, že mužeme gratulovat 🙂 testovala jsem také v den, kdy jsem měla dostat Ms.. a druhá čárka byla stejná jako ta tvoje... pak už jen sílila a sílila 🙂
no..marně hledám dušíka...vidím jen dvě čárky🙂potichoučku gratuluji
Bylo by to super, tesim se uz z te nadeje 🙂, navic by me moc tesilo dat tohle obojim rodicum jako "darek" na Vanoce :D. Jenom mam porad pocit, ze se blizi hodina, kdy zacne perioda, boli me v podbrisku, asi 2-3 dny. Prsa tedy moc citliva nemam, asi tak jako kazdy mesic. Jedine, ze jsem mozna trochu vice unavena..ale zase se nechci moc pozorovat, protoze uz rozhodne funguje i autosugesce.
Objevil by v tomhle stadiu neco uz i Clearblue? Zase se mi nechce dopredu organizovat velke akce jako doktora atd., ackoliv pocitam kazdou minutu, kdy se mi nespustila menses a rikam si, ze treba uz joooooo 🙂.
Je tam druhá čárka. Ale moc na to nemysli,je to vždycky jen první ukazatel, důležité jsou dny a týdny poté. Já jsem testovala taky v den ms,druhý den taky,vždy //. Třetí jsem chtěla testovat znovu a krev. Obrecela jsem to. Nakonec se to zmírnilo, přešlo ve špinění a // sílí. Ale jsou to nervy. Ještě další dva tři týdny se budu modlit aby bylo všechno ok.
Každopádně početí se zdařilo,to je pozitivní. A moc držím palečky.
Je to pozitivni test. 🙂
@evorka Mně clearblue digital ukázal dřív než všechny ostatní testy, ačkoliv má "horší" citlivost🙂 bylo to už 10DPO. Ostatní byly pozitivní až okolo dne, kdy měla přijít menstruace. Jinak příznaky jsem neměla vůbec žádné až do druhé půlky prvního trimestru (resp skoro ke konci 1.trim), kdy jsem začala zvracet klidně 10x denně a spát jsem chodila v 7 večer...prsa mně začaly bolet a byly citlivé až před porodem ;) ještě máš spoustu času na nějaké příznaky🙂 a někdo celé těhu žádné nemá, to je ta supr varianta :D aspň to probíhá bezproblémově a můžeš si to užívat =)
Ja se drzim, abych nevykoupila pulku DM a nevyhazela penize za vsechny druhy testu, co tam maji. Uz chapu, proc si kazda, co chce dite, nejvice stezuje na cekani. Odpocitavam doslova minuty, nemyslet na to nejde 🙂. Tak pockam do patku, uz verim tomu, ze se menses nedostavi a ja se budu moci objednat k doktorovi 🙂.
Vsude ctu, ze bych mela mit citliva prsa jako hrom...no, nemam.
Tak budu cekat a drzet prckovi pesti, at uz se mnou zustane!
@evorka to je blbost, jak píše andelka, je to individuální;) já prsa necítila celé těhotenství a rozhodně nejsem žádná výjimka=) nejhorší je se takto pozorovat a řešit co je správně a co je špatně..jediné co se dá na to říct je to, že každá to má úplně jinak a co je pro jednu dobře, může být pro druhou špatně...prostě se to nedá vůbec takto brát=) tak hoď nožky na stůl a hezky čekej, můžeš si zatím zobat kyselinu listovou, jestli ještě nezobeš, to je supr na podporu vývinu buněk a pod🙂
Já myslím, že ano.
podle mě je to pozitivní test 🙂 já jsem měla citlivá prsa asi 2 týdny po otěhotnění.. podle toho jsem začla větřit, že bych mohla být těhotná
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@evorka to už mi nepřijde ani jako duch, ale jako hezká čárka ;) potichoučku gratuluju, a držím palečky ať se mrňousek udrží 🍀🌹