Dobry den chci se zeptat je tam duch myslite ze muzu slavit?
Vidím 😊
@madaki31 objevila se hned jak se to zacalo barvit a ovulaci jsem mela 20-26.7 nejvetsi sanci otehotneni byla prave 26
@vendulkabambulka no tak gratuluji 😊😊😊a přeji příjemné a pohodové těhotenství 😊😊
@madaki31 dekuji, chci se zeptat mate zkusenost s timto testem? Ukazuje kolik tydnu je clovek tehotny nebo tydny po oplodneni
@vendulkabambulka v návodu to nepíšou? 🙈
@vendulkabambulka týdny od oplodnění... Ale je to hodně individuální, každému stoupá hcg jinak 😊
@madaki31 dekuji
@denushka130 večer můžeš mít zředěnou moč...
Na tom vrchním ducha vidím... Uvidíš další dny a nejlépe z ranní moči 🍀🍀🍀
@madaki31 No v pondělí to mam dostat, tak jsem zvědavá. Snad to bude v pohodě😊
@denushka130 uvidíš, je to vždycky buď a nebo, držím palečky 🍀🍀❤️❤️
@mishulka26 snažíte se být vtipná? 🙂 já doteď prostě nepochopila, proč jsou tady takové rejpalky. “V návodu to nepíšou? Četla sis návod? Máš tam druhou čárku, tak co to asi znamená.. 🙄” nechápu co vám to dá, tyhle debilní kecy. Každá maminka, co je nadšená, že zjistí, že je těhotná si o tom ráda s někým napíše, zeptá se na zkušenosti. Já třeba chápu jejich nadšení, lepší než se prohrabávat letáčkama… ale určitě sis jen chtěla ulevit, být chytrá jako každá další tady v diskuzích. Tak měj hezký den a užij si návody a letáčky.
@sim244 ani ne jen mi přijde rychlejší si to přečíst tam kde by to měli psát než se ptát na internetu a čekat než někdo odepíše. Sama jsem si ho před pár dny dělala a píšou to dost velkým písmem i na krabičce
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vendulkabambulka za mě je to hezká čárka... Otázka je zda je v limitu a kolikátý den jsi po ovulaci 😊😊