Injekce. Že by bylo mimi na cestě?

kappy
8. srp 2020

Tak pred 17dny mi pichla doktorka injekci na vyvolani menstruace a porad nic ze by bylo mimi na ceste posledni ms 3.6.pak nechraneny sex 15.6.16.6.no nevim ....

leniczka23
8. srp 2020

@kappy my taky ne..ale test by ti mohl říct víc 😉

kappy
autor
8. srp 2020

@leniczka23 chtela bych jit v pondeli na krev a pak se objednam k doktorce

agneska7
8. srp 2020

Mě nepomohly ani injekce k vyvolání ms a těhotná jsem nebyla , a proč si neudelas test ?

monika3456
8. srp 2020

@kappy pokud je test negativní, tak to těhotenství není.

kappy
autor
8. srp 2020

@agneska7 uz jsem si ho delala byli tam 2 carky ale jedna byla slaba byla jsem I na utz a doktorka rekla ze tam nic nevidi asi bylo jeste brzo tak chci jit na krev a pak se podle toho zaridim

jjasmina
8. srp 2020

@kappy Udělej si test ted, pokud tam nebudou už dálnice, těhotná nejsi

agneska7
8. srp 2020

@kappy no tak to je docela důležitá informace ze máš pozitivní test 😄😄😄 to jsi tam měla napsat tak uvidíš co další utz držím palečky ať to dopadne podle tvých představ

kappy
autor
8. srp 2020

@agneska7 dekuji doufam ze ano byla bych moc stastna

monika3456
8. srp 2020

@kappy vy jste měli poslední sex 16.6.? Ty jo, to už by musela být dalnice. Snad ti to vyjde, ale pokud byl sex 16.6.tak to asi nic moc.

monika3456
8. srp 2020

@kappy klidně hoď test a hlavně, co se týče barviva, nejlepší je mamatest. Foto pro porovnaní. Dělaný ve stejný den mamatest a max.

kappy
autor
8. srp 2020

@monika3456 no to je na delsi povidani .....

agneska7
10. srp 2020

Tak co krev ?

kappy
autor
11. srp 2020

@agneska7 no bohuzel negativni 😢😢takze budu muset se objednat k doktorce at me poradne vysetri co je za problem...

agneska7
11. srp 2020

@kappy tak to mi je líto a jak dlouho se snažíte ?

kappy
autor
11. srp 2020

@agneska7 no ja mela prave nehormonalni telisko 10 let a prave 5.6.mi ho vyndali tak.jsem myslela ze by se treba hned povedlo,no uz taky nejsem nejmladsi je mi 41 ale mimi bych hrozne moc chtela mam 14leteho kluka ...ale asi uz bude s tim problem no uvidim co u doktora jestli se mame snazit nebo uz to nema cenu ...

agneska7
12. srp 2020

@kappy přeji hodně štěstí určitě to vyjde 😉 jinak o věku to vůbec není mě bylo 20 let když jsme se začaly snažit a podařilo se až ve 23 😉

kappy
autor
12. srp 2020

@agneska7 oki tenhle tyden mam mit plodne dny ovu testy koupene takze jdeme na to 👍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru