Děvčata prosím o názor, je to už čárka nebo falešný duch, děkuji za vaše odpovědi 🤷
Krásná čárka žádný duch
to už je krásná čárka 😊🍀
To už není duch 😉
Děvčata moc děkuji za odpovědi ale já tento cyklus vůbec nevím kdy byla ovulace , poslední ms byla 9.1 trvala čtyři dny, teď jsem čekala včera ms ale v tom bude zakopaný pes, v pátek jsem začala špinit ale jen na špičce tamponu a trvalo to tak tři dny, včera jsem zkusila tt a toto tak nevím jak to mám brát, jestli se to udrželo nebo během špinění odešlo ahh 😥
@lenickamimi44 to bys krvácela víc, kdyby to odešlo. Špinění může být na začátku těhotenství normální.
@lenickamimi44 to mohlo a nejspíš bylo uhnizdovani. Taky jsem měla u druhého těhotenství. Pokud bude test sílit je to jasný. Držím palce
@lenickamimi44 ty jo holka,tak tobě držím pěsti,ať ti to tentokrát konečně vyjde,po tom utrpení se srovnáním cyklu 👍😍
@lenickamimi44 Špinění ze začátku těhotenství je běžné. 🙂 Neznamená to, že si potratila. Držím palce!
@lenickamimi44 muzu se zeptat co pomohlo na srovnani cyklu? Bylinky nebo hormony?
@kvetuska145 no tak když jsem brala hormony asi čtyři měsíce tak se nic nedělo, ovulka probíhala ale nic víc, měla jsem ale hodně dlouhé cykly až 45 dní, začala jsem užívat gynex a hned druhý cyklus se mi krásně zkrátil na 30, 29 dní
@amazonkajanik no jo ale jde o to že se vůbec necítím těhotná, žádné příznaky kromě toho že jsem dost unavená nemám, bozeee já to napětí nevydržím, mám občas tlak v podbřišku a píchání na vajecnikach, jinak nic
@lenickamimi44 ja je mam prave taky tak dlouhe, v prosinci byl rekord 54 dni. Ted budu brat hormony a ceka me dalsi cyklus IUI, tak jsem kapky odlozila. Jinak bych je taky rads vyzkousela. ☺️ Ale nevim jestli je to dobry napad stema hormonama😏
@lenickamimi44 já u syna taky nevěděla,že jsem v tom. Ještě jsem si vesele v práci dovolila uklidit sklad a tahat třeba i 15kg. Nevolnosti jsem měla až kolem 12tt a to jen po ránu. Bolesti břicha a zad jsem přisuzovala práci, dělala jsem v kuchyni ,od pondělí do neděle 12-14h denně. A test jsem si dělala 3dny před ms,páč byl náš pes ke mě nějaký opatrný a přítulný 😁
@lenickamimi44 hele já neměla příznaky ani u jednoho ze 3 těhotenství.Ale lautr nic.Za to teď?Prsa bolely jako 🐷 (ještě teď bolí bradavky jsem 12+6tt),podbřišek pobolíval a tak blbě mi bylo no děs.Takže buď ráda že příznaky nemáš
@lenickamimi44 ale vždyť si teprve po vynechání ms, u každého těhotenství mi začalo být zle kolem 7tt, v den vynechání mi nic nebylo
@lachtanice86 ahojky, já právě vůbec nevím kdy mohla být ovulka protože v ten pátek 1.1 jsem začala špinit a trvalo to asi tři dny, to mi přijde na ms brzy když poslední ms byla 9.12, tak potom kdy mohla být ovulace, tento cyklus jsem právě vůbec neměřila bt nic
@lenickamimi44 to neřeš kdy byla ovulace. Za dva tři dny udelej další test, nejlépe stejné značky a uvidíš zda bude silit.
@lachtanice86 dobře zkusím a děkuji ☺️
Tak holky na jiném testu skoro nic, asi to odešlo při tom špinění 😓
@lenickamimi44 to mě mrzí. Ale raději udělej ještě ten první či jsi dělala
To je náhodou krásná čárka 😊 takovou já nikdy neměla 😃 a spineni je normální, měla jsem to u obou, myslela jsem, že došla MS, ale po třech dnech klid a už mi to bylo jasný. Gratuluji, a ať se vše dobře vyvíjí 😊
@lenickamimi44 hele to si nemyslím.. To by bylo asi jiný rodeo než spineni
@teryem no nevím, každopádně jsem se objednala zítra k mymu doktorovi a nechám si nabrat kref, uvidíme co z toho bude, mám strach jako blázen 😭
@lenickamimi44 to bys regulérně krvácela a možná bys i měla nějaké větší bolesti. Pokud jsi jen špinila, tak to neodešlo.
@codal taky si myslím..
@lenickamimi44 hele, stát se může cokoli, ale myslím, že to bude v pořádku.. Jeden test ještě může hodit nějakej falesnej náznak, ale tři už ne.. Já taky myslela, jak mi bude každý den sílit a prd.. I po vynecháni prakticky jen slabý duch.. Pak už jsem prostě netestovala.. A jsem v 36.tt 😊 hlavně klid vážně.. Já se tak pozorovala, až jsem upadla do depek na začátku a bylo to na prd, vůbec jsem si to neuzivala a jen jsem trnula.. Dej pak vědět, co u dr. Hodně štěstí 😊
@lenickamimi44 to, co popisujes, můžou být všechno příznaky raného těhotenství a všechno může úplně v pořádku.
@lenickamimi44 Zkus sehnat Mamma test (maji treba v Benu), ty ukazi vetsinou nejspolehliveji a maji dost barviva
@lenickamimi44 no musím říct, že to máš jako přes kopírák teď moje aktuální těhotenství.. Chodila jsem na malou co deset minut, říkám tvl já budu mít zánět mocaku jinak nevím a pak se přidalo to spineni a bylo jasno
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lenickamimi44 ja myslim ze krasna carka 🙂 kolik meskas? 🥰