Ahoj,
mám dotaz zda někdo máte stejnou zkušenost.
Poslední menstruace 26.4., další nepřišla, 29.5. dvě čárky na testu (jedna slabší než kontrolni, ale na fotce vidět, žádný duch), pro kontrolu dalsi den ClearBlue 2-3t.
V pondělí 31.5. (5+0 tt) jsem byla na testech: HCG 1050.
Ale na ultrazvuku nebylo vidět zhola nic a to je to, co mě děsí...
Nemam ani zadne nevolnosti, krome soustavne bolesti podbrisku jako pred menstruaci a obcas me pichne v obou vajecnicich.
Měla jste to některá podobně? Na další kontrolu jdu až 12.6. a hlavou se mi honí jen mimodelozni nebo zamlkle těhotenství:(
Děkuji za zkušenosti
Moc děkuju, hned jsem o chlup klidnější. Hezkou sobotu🌞
Ahoj, já byla na utz přesně v 5+0 a byl vidět jen malinký gestační váček, další kontrola byla za týden a už se objevilo i srdíčko. hCG jsem měla 1783. určitě nezoufej, ovulace mohla být později. Hodně štěstí 🙂
@marryjanew co bych dala za gestacni vacek:D Dekuju za odpoved🙂
@luu_ca ale byl fakt maličký 🙂 určitě to bude v pořádku, já byla den předtím v nemocnici protože jsem si nechala jako samoplatce vzít krev na to hCG a pak se nechala vyšetřit. V nemocnici to bylo šílený, prohlížela mě strašně dlouho a bolestivě a nakonec řekla že podle MS bych měla být v 8tt a že to je určitě mimoděložní a že hned si mě tam nechají, nic mě nebolelo, jen mě občas píchalo všude možně. podepsala jsem revers, vůbec je nezajímalo že mám nepravidelnou MS a že vím kdy přesně jsem otěhotněla :D (+- 2 dny) a vubec věřila jsem sobě a mimču) druhý den jsem šla ke své dr a ta hned váček objevila a vůbec to nebolelo. Uvidíš že to bude v pořádku. Leda pokud bys nevydržela tak si zajdi na krev jestli hCG roste 🙂
@marryjanew to sis pěkně zkusila, ale je dobře, že jsi věřila sobě a mimču.
Počkám do toho 12.6., nechci tam běhat na krev dřív, aby si nemysleli, že jsem nějaká hysterka 🙂 Stačí to, že jsem se zaregistrovala sem, říkala jsem si že až to udělám, tak je se mnou konec :D Ale kde jinde se mám poradit 🙂
@luu_ca když já ty nemocnice táák nemám ráda a věřila jsem že mi moje dr řekne něco lepšího :D
když vydržíš je to dobře, přeju hodně štěstí ať je vše tak jak má být 🙂
@luu_ca Duveruj svemu telu a v klidu se tes. Bude to dobre 😉
@isabelafuentes to si opakuji každý den tak tisíckrát a ten úzkostný pocit v břiše ne a ne zmizet, prevít 👽 budu se snažit víc 😉
Mam to samy....bolest v podbrisku, bolest zad jako bych to mela dostat hcg 1,500 (myslim jestli si pamatuji dobre)... na ulzrazvuku nic...jen hodne zvetsena sliznicen.....5 zpozdeni ....za tyden mam jit znova k doktorce tak sem zvedava jestli teda jo nebo ne
Moc bych chtela aby to dopadlo dobre ale zaroven tomu moc neverim.....je divny ze by se to takhle zmenilo za tyden.....ale ze bych mela takhle velke zpozdeni se mi jeste nestalo
@star28 nechápu,vždyť je to logické,že tam nic vidět nebude! Nemysli hned černě.. hcg je dost vysoké a na utz pátý den zpoždění nic nebude... Záleží taky na kvalitě přístroje u dr. Proto se k dr má chodit až tak 14dni od vynechání nejdřív. Protože pak maminky šílí,že není nic vidět. Taky jsem to tak mela. Šla jsem u druhého už radši déle a viděla už i srdíčko;)
V 5tt+4 nebylo vidět vůbec nic, je to strašně brzo.
@sonislavab děkuju za reakci 🙂 Příště jdu v 6+5tt, tam už je jistota nebo také ne?
Co znamena to 6+5tt prosim? Moc tomu nerozumim :D
A to neni jeste nic videt na ultrazvuku? Moje kamaradka ta, nyla taky tak nejak v tyhle dobe a uz byl aspon videt malej hrasek 🙂
@luu_ca Ahoj,já jsem to měla úplně stejně.Na první ultrazvuku viděl jen prázdný váček,tak mě taky připravoval na zamlklé těhotenství.Po týdnu jsem už se s tím smířila,šla na další kontrolu a už tam viděl dva prcky. takže naprostý šok.Nebyla jsem schopná slova, jen jsem brečela.Manžel tu informaci vstřebal daleko líp než já.Takže neboj,příště už určitě uvidí víc.Taky jsem tam šla moc brzo ale nikdy jsem nebyla těhtoná,tak jsem to nemohla tušit.Jinak bych šla mnohem déle.
Ahoj, divím se, že tě objednali tak brzo (a že ti vůbec dělali UTZ). Mě teda na dřív než 6 - 7 tt neobjednali právě z toho důvodu, že dřív tam stejně nic nevykoukají. Ale to už je asi takovej standard českých gynekologů strašit těhulky... Na to se bohužel připrav, takových okamžiků možná zažiješ víc. Ale budu držet palce, aby se ti to nestalo ;)
@luu_ca Mě taky málem trefilo když si zavolal manžela přímo k tomu lehátku s ultrazvukem a řekl jestli vidí ty dvě čmouhy. Taky to pár dní trvalo než jsem to vstřebalo ale ted se těším, i když to bude mazec. Čekáme na konec prvního trimestru a pak to řekneme rodině.Mám kolegyni která má dvojčata,tak vím co mě všechno čeká.Držím pěsti a dej pak vědět jak si dopadla.
Holky jeste dotaz 6 dni zpozdeni by uz na tehu testu bylo neco videt ne?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Na ultrazvuku nic vidět nebude..je to zcela normální;) měl ti to dr říct,ať zbytečně nestresuješ... U syna jsem byla taky nějak 5+ na utz a dr mě poslal domu,že mám jen vysokou sliznici a určitě to dostanu,já ale byla naprosto v klidu;) těhotenské testy sílily, ovulace byla později... Za 14dni bylo už i srdíčko;) také jsi mohla ovulovat o pár dní déle... Málokdo má ovulaci přesně v polovině,takže opravdu nic vidět být nemohlo;)