2 různé testy ukazují 2. čárku po cca 8 minutách

macondra
26. srp 2015

ahoj holky,

je mi naprosto jasné, že je to tu pořád dokola, ale znáte to.. ráno jsem si dělala dva různé testy a oba po časovém limitu měly viditelné 2 proužky (viz obrázek). co si o tom myslíte? jasně, že budu dělat zítra další testy, ale ráda bych váš názor. bohužel jsem na dovolené v zahraničí a na krev jít nemůžu.. a vůbec bych se nezlobila, kdyby to vyšlo 🙂

moc všem děkuji a mějte se krásně!

saruska89
26. srp 2015

@macondra ja si o tom myslim, ze si tehotna .. O tom se neda myslet nic jinyho 😀 zitra to bude silnejsi a pak dalnice ;)

speratovalucie
26. srp 2015

Věř tomu, mě u prvního dítěte ukázal test dvě čárky až asi po půl hodině. A bylo to správné 🙂 Tolik za mě... Pokud to udělá víc testů, není to vada testu ani náhoda ani chyba ani nic jinýho. Prostě je tam míň hormonu, na který než zareaguje barvivo, tak to hold dýl trvá 🙂

macondra
autor
26. srp 2015

😀 tak to by bylo super.. at uz je zase zítřejší ráno! a moc děkuji za názory..

maudn
26. srp 2015

dle mych zkusenosti v rane fazi tehu pozitivni carka naskakuje az po limitu , jake mas znacky testu?

macondra
autor
26. srp 2015

kouknu na názvy doma - ten horní (velký) je z DM drogerie, má na sobě kopretinu, za cca 90Kč ten druhý je z lékárny a bohužel si na název nevzpomenu. do menstruace mám ještě 2 dny..

mysicka_lb
26. srp 2015

Je to jasné, gratuluju!

maudn
26. srp 2015

@macondra tak to bude v pohode, ja jen aby to nebyl unimark, ten dela falesne carky skoro porad,ale ten s tou kopretinou je dobrej

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru