Ahoj holky.Včera to bylo 11 dní po styku,a na testu jsem našla ducha..Co myslíte ? Přihazuju fotku, ale není to moc nekvalitní, tak nevím zda něco uvidíte.. MS mám dostat za 3 dny. Díky moc.
@hrizuzu na spodní fotce ani ň, ale na horní vidím náznak... Tak otestujte za 3 dny a bude výsledek jistější 😉
Na horni fotce vidim pididucha, dole nic
Na horni ano 🙂 bude to tam
Ešte je skoro na testovanie, aj napriek duchu ci pozitívnemu testu môže prísť MS (biochemické tehotenstvo)...takže čakaj a nerieš
@hrizuzu ja vidím ducha na horním i spodním, držím palce 🙂
Holky, díky moc. Zkusím pár dní počkat, a pak buď testnu znovu, a nebo si zajdu na krev. Držte palečky. 😉
@hrizuzu Já právě ano, a na tom jediném jsem viděla náznak ducha, jinak na ostatních úplně bílo ☹ .. Mě občas píchne v podbřišku, ale šíleně mě bolí záda. Teď poslední dny se mi k tomu ještě přidaly výtoky mleziva z prsou. Poslední MS jsem měla 14.2. a od té doby nic, testy přesto stále negativní 😒
No chystám se k němu v úterý, tak jsem hrozně zvědavá, co mi řekne... No jestli to vidíš hezky, tak si myslím, že by to mohlo být 🙂 ... Každopádně dej potom vědět 🙂 ... Ty se chystáš k Dr. kdy?
@veru001 Tak držím palečky. 😉
Tak říkám si, že by to mohlo být. Ke gyn. se chystám až tak za týden, dřív by to nemělo význam.
Jinak k těm příznakům..Máma mi říkala, že když čekala mě, tak že ji strašně bolela hlava, jinak nic moc příznaky neměla.. No a mě ta hlava posledních pár dní bolí docela dost.. :-O
Tak třeba opravdu jsi těhu 🙂 .. To víš, každý člověk, jiné příznaky 🙂 .. Tak musíme doufat 🙂
Nejčastější příznak těhu co jsem zaznamenala u sebe i kamarádek je bolest prsou 🙂 to bylo spolehlivé u všech 🙂
Nahoře vidím pididucha, tak ať sílí 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
já tam bohužel nic nevidím, ještě to chce čas......já i po termínu menstruace měla jen ducha, do té doby ani ťuk