10 dní zpožděná MS, 4. den po zpoždění test negativní

fonamor
18. pro 2014

Moc rada jsem zavitala mezi vas🙂... kamaradka uz leta basni o techto strankach, ale nikdy mi neprislo vhod se vmesovat nekam, kde nic necekam. Nicmene doba se zmenila a nyni i ja sama vedu se sebou takovy vnitrni boj: je mi 34 let, doposud menstruace pravidelna 28 dnu bez uzivani HA. ( tu skratku uz jsem odkoukala tady)... nyni jiz 10 dnu zpozdena menstrace, test jsem si delala cca 4 dny po zpozdeni menstruace, vysel negativne. Citim se dobre, nic me neboli, jen jsem nafoukla, zadne priznaky. Gynekolozka me do konce roku nevezme, tak se jdu zatim zatim poradit s vami. Mejte vsechny krasne vanoce🙂

evcann
19. pro 2014

@fonamor tak asi nejlepší bude znova test a když nic tak to bude nějaká hormonální nerovnováha, stává se to. Nicméně si myslím, že 10 den zpoždení by už měla být čárka.

fonamor
autor
19. pro 2014

Evi, presne tak, pockam jeste pres vikend a pak zkusim dalsi test. 😉

pulpk
19. pro 2014

@fonamor taky si myslím, že těhotná nebudeš. Každý má sice jiné první příznaky těhotenství a můj byla (trochu teapné, omlouvámse) asi pětidenní zácpa, se kterou jsem snad nikdy neměla problém. Tak ať ti to dopadne jak si přeješ a dej vědět, jak jsi dopadla 🙂

fonamor
autor
19. pro 2014

@pulpk Urcite dam vedet hned po vikendu zkusim dalsi test🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru