Ahoj holky obracím se zde pro radu nebo jen názory 🙂
Věc se ma takhle, MS od 22.10. Do 27.10.2013. Ovulaci nepočítám ale kalkulačka mi ukázala start L. Fáze na datum 31.10 a trvala do 8.11. Přičemž 5 mel byt podle kalkulačky nejplodnější den. HA vysazena pred skoro rokem MS byla pravidelná ale poslední 3 měsíce si chodí se spozdenim. Tím padem kalkulacce nemůžu věřit jelikož ta MS pravidelná není. Ale pozoruju hlen . Ten byl dokonce i vycházel nějak kolem 5 -6.11. S přítelem jsem spala den po MS . To do me pustil. Pak jeste 2x pred tím nejplodnější dnem ale to už byl Přerušovany sex. Podotýkám .. Bereme to tak zd kdyz se zadari tak se zadari není to přímo snažení se o mimi 🙂 no každopádně dnes 3 dny po skončení L.faze a ja mam takový vodnaty vytok :/ co by to mohlo byt ? :/
Co znamená L fáze?
A jinak..kalkulačkám vůbec nevěřit, kor při delších a nepravidelných cyklech.
Lutealni faze .. To jsou dny mezi ovulaci a další MS takže jsem to tím padem napsala spatne :/ :D takže oprava start ovulace 31.10 až do 8.11 :/ a ne L. Fáze . Omlouvám se
@myskaq no právě, mi to neštimovalo.
a to 30.10-8.11. asi taky nebude ovulace, ale..asi kalkulačkou spočítané plodné dny? Ovulace je okamžik, ne období.
Obecně..plodné dny jsi mohla mít kdykoliv, klidně i teď, jak máš ten vodnatý výtok. Plodný hlen může být v cyklu pozorován nekolikrát, probehlou ovulaci ti potvrdí měření bazální teploty. Při nepravidelných cyklech bych velmi doporučila.
@myskaq Určite bych vubec žádné kalkulačky neřešila a nevěřila jim!!Tělo není stroj, takže ovulku mužeš mít vlastne kdykoliv-ihned po MS, uprostred nebo pred MS.Hlavne si všímej sveho těla-plodný, pruhledný(vodový či táhlý výtok) je jasným příznakem OVU.Plus k tomu mužeš sledovat ješte děl. čípek a nebo měřit baz.teplotu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Akorát se omlouvám mohla jsem to dat do jiného fora 🙂 nez do jdeme na to 🙂 snad to nevadí