Ahoj holky, jmenuji se Týna a 24.9. jsem měla MS a od té doby antikoncepci neberu. Nehlídáme se a dnes jsem měla přijít další MS a taky přišla ☹ přesně na čas. Bohužel. Takže nezbývá nic jiného, než se snažit dál a čekat, jestli se MS zase dostaví příští měsíc, nebo ne. No a co vy? Jak vám jde snažení? 🙂
Já otěhotněla 4 měsíce od doby kdy jsem vysadila prášky. Je to různé. 🙂
@anyts pred tim jsem otehotnela vzdy do jednoho az tri mesicu ( bohuzel 2x to nevyslo) a pak to bylo takhle dlouho tak pritom muzu v klidu rict ze je to hlavne o psychice. Ja jsem tak strasne chtela otehotnet ze to neslo a bacha na to, zpusobovalo to i dusno doma a halvbe ve vztahu s manzelem a to nemyslim to ze bych mu vycitala ze to nejde, jen jsem byla porad nastvana a smutna a hadali jsme se kvuli blbostem a nebo jsme spolu radsi nemluvili...
Ahoj, je to opravdu individuální. Kamarádka hned po vysazení, sestra po 2 letech, ostatní kamarádky 1-2 roky. Takže je to úplně individuální.. Já nebrala rok a půl, pak jsme se začali snažit a mimi přišlo po 5. Měsících...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anyts je to prvni mesic. Nekdo otehotni hned a nekdo za dlouho. Ale pokud se tom budes takhle trapit uz ted tak to pujde hur.... kasli na to. My jsme se u druheho pokouseli 2 roky... a nic.... az jednou jsem si rikala ze jsme nejak prosvihli ovulaci a ze uz toho mam plne zuby, a ze proste holt budeme mit dite jen jedno... dalsi MS neprislaa nyni jsem ve 32 tt. Vubec nevim jak jsem k tomu prisla 😂
Je to opravdu tak ze vim vic na to budes myslet tim hur to pujde....