Tak jsem se rozhodla založit téma pro snažilky ze Zlínského kraje. Tak přijďte a podělte se o všechny své zkušdenosti ať už se snažíllkováním, těhotenstvím nebo čímkoliv jiným.
Ahojky to jsem ráda, že se někdo ozval. Odku si?
Uherské Hradiště 🙂 ,a ty?
Ahoj já jsem z jedné vesničky za Rožnovem pod Radhoštěm. Taky se snažíš o mimi?
Ahoj,můžu se přidat? 😉
robousek Samozřejmě budu ráda. Odkud si Ty? A si taky snažilka? Jak dlouho?
Jsem ze Zlína.A snažilka jsem...od 10/2007 a zatím nic.. 😢
ale zatím si s tím moc velkou hlavu nedělám...pořád doufám,že to jednoho dne příjde 🙂
Jo člověk musí doufát. Já jsem úplně čerstvá snažilka. Na konci března jsem dobrala HA a teď čekám jaký bude cyklus atd.
některý holky mají problém po vysazení HA,já neměla vůbec žádný..teda až na ten,že od vysazení trpím bolestmi v levém podbříšku... ☹
ale možná budeš hned těhu 😉
A tak já to zatím nějak nehrotím.jak to bude tak to bude. Jen aby bylo všechno vpořátku a pak už to nějak dopadne.
Ahoj holky, můžu se přidat?
laola:jasně,vítám tě 🙂 odkud jsi?
Ahojky Loala určitě můžeš.
no já pořád taky doufám,že je vše v pořádku,ale přece jenom...teď jsme skončili 6.cyklus snažení ☹ ale naděje umírá poslední,že jo 😅
Určitě. Víš jak to je pokud tok nic tak se nic neděje. Řeší se to až pak. Budu Ti držet pěstičky ať to výjde co nejdřív.
to bych byla ráda,v práci je to taky na palici a když vidím nějakého prcka,tak už sama hrozně moc chci...nehledě na to,že i přítel nemluví o ničem jiném.. 🙂 jenže jak se říká,psychika je pěkná potvora... 😠
první měsíc po vysazení máš zvýšenou pravděpodobnost,že otěhotníš-to mi aspoň říkala má gynekoložka 🙂 hormoníky jsou splašené.... 🙂
no tak dnes bych měla mít OVU tak to zkusíme a uvidíme. Můj brácha má teď taky malého prcka (3 měsíce) takže mě to chytlo úplně děsně. Můj přítel už o mimi mlutí aspoň tři roky. To jenom mé mateřské pudy se probudily až teď 🙂
moje ségra má prcka 1,5 roku.Předtím jsem o mimi nechtěla ani slyšet..a ted jsem do něj uplně zamilovaná 🙂 řekla bych,že to se mnou úplně mlátí🙂
psala jsi,že bydlíš u Rožnova.Odkud jsi přesně?já sice bydlím ve Zlíně,ale pocházím z Frenštátu... 😀
Já to vidím i na tom, že brácha už má jednoho ten má pět let. Ten když se tehdy narodil tak to bylo moje zlatíčko s kterým jsem švagrové pomáhala, ale to bylo vše žádné mlácení za to teď 😀
Jsem kousek od UH 😉 My se snažili asi 2, 5 roku, loni se povedlo, ale bohužel to nedopadlo dobře... Teď se vlastně snažíme už další rok, z toho od listopadu s pomocí odborníku v Car... Tak uvidíme, jak dopadneme 😉
Držím pěsti, holky, ať se vám co nejdříve zadaří 😵 😵
no jo,pudy jsou pudy 😀
Můžu vědět kolik je Ti let?
Ahoj tak i ja se pridavam.Snazime se cca rok,ale mam problemy s menzes a ovulkou,ale td to mozna vyslo diky Pregnylu,doufam vto,JSem 6 DPO tak ppisti tyd.uvidim jestli dorazi mrcha,sna uz neee 😉 Jo a jsem ze Zlina ale puvodne z Bystrice.p.H.
Laola:chodíte do CAR ve Zlíně?můžu se zeptat,jak to probíha,pokud "to nejde samo"?myslím vyšetření atd...Jinak držím pěstičky,ať je brzy mimi v bříšku!!!! 🙂
mně bylo minulý měsíc 31,takže nejvyšší čas něco s mimísem dělat 😀
ahoj Petko 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky,se hlásím.