Snažilky o druhé miminko ❤ Pojďte si popovídat!

kristymaty
14. čer 2018

Ahojky maminky.
Protože ráda plánuji, ale zároveň nechávám plynout v osud. Ráda bych si popovídala s Vámi kdo se snažíte o druhé miminko. 😊❤
My se s manželem snažíme hodně čerstvě o mimi.
Začala jsem brát Femibion. (Dříve jsem brala AZ mama z drogerie DM).
Synovi jsou za měsíc dva roky.❤ Neuvěřitelně to utíká.

Moc se těším na Vaše reakce! Kristýna

vaneska1506
14. čer 2018

Ahoj, my jsme se zacali snazit o druhe pred tydnem 🙂 zatim beru jen listovku,omezila jsem kavu a kazdy den se dokopu ke cviceni 😀 prvni dceri jsou zitra dva roky 🙂 ovu mam mit za par dni,tak uvidime 🙂

kristymaty
autor
14. čer 2018

@vaneska1506 Je, to je bezva. No kávu piju max. jednou denně, ale asi ji vypustim úplně. I když nevím jak budu fungovat.😂😂😂 Mě vychází OVU kolem 20.tého. 😊 Uvidíme, držím pěstičky❤

fandysek_1
14. čer 2018

Proč vynecháváte kávu? Pokud pijete 2-3 kávy denně ničemu to nevadí a mužům je i doporučovaná.

kristymaty
autor
14. čer 2018

@fandysek_1 Manžel kávu nepije a já max.jen jednu a někdy ani to ne. Pořád je kofein droga. ;)

ronja55
14. čer 2018

My se s manželem snazime měsíc. Za tyden budu testovat zda se uz nahodou nezadařilo. Synovi je 8 měsíců.

vaneska1506
14. čer 2018

@fandysek_1 já jí omezuju, takže z 6ti espress denně na 3-4 :D

fandysek_1
14. čer 2018

@kristymaty přírodní droga a určitě existují horší věci, ktere škodí při plánování těhotenství
@vaneska1506 tak to chápu, to je vhodné omezení

cherris
14. čer 2018

Já se chystala na "snažení" po třetí ms od odstavu. Jako, že si Zajdu na kontrolu atd. Třetí ms už nepřišla, zato v srpnu přijde druhatko. Moje rada: proboha, ženy, pokud jste už jednou odnosily a porodily, tak to nehroťte, už jen to, že se říká snažení, je trochu odpuzující, nezdá se vám...

kristymaty
autor
14. čer 2018

@ronja55 Teeeda , takhle brzy chcete dětičky po sobě ,to je hezké. 🙂

kristymaty
autor
14. čer 2018

@cherris Mě se určitě nezdá. Odpuzující jsou někteří lidé.

kristymaty
autor
14. čer 2018

@fandysek_1 Jo to jo..🙂

cherris
14. čer 2018

@kristymaty s tím se nedá než souhlasit, odpuzující je možná trochu silný výraz, nechtěla jsem se nikoho dotknout. Sama mám tendence věci dost plánovat, ale život mi neustále ukazuje, jak je to marné a to nejlepší přichází nečekaně. Ať se zadaří a klidně se snažte, nebo tomu dejte volný průběh, nebo si užívejte, jak je komu milé 😉

dzogobela
14. čer 2018

Ahoj, my se snazime od dubna o druhe. Dceri budou na konci cervence 2 roky. Drzim vsem palce 🙂

ronja55
14. čer 2018

@kristymaty Ano chci to mit brzo odbyte a vratit se do prace a hlavně má manzel zdravotní problemy a treba za rok už by nam to nemuselo jít. Pokud se zadaří uz ted, tak by měli věkový rozdil 17 měsíců, to mi nepřijde tak hrozné.

lu_mik
15. čer 2018

Ahoj zeny, my mame 2 letou holcicku a cerstve jsme se zacali snazit o druhe💙 presne za tyden mam dostat MS, tak uvidime😁 jsem zvedava dokdy vydrzim na test😂

kristymaty
autor
15. čer 2018

@cherris Já to psala tak obecně.🙂 Mě třeba sám život tenkrát v 11 ti letech naplánoval rakovinu. Takže ono plánovat jako tak, myslím spíše nalajnovat, to úplně nejde. Spíš to beru jako nadšení se pro to a užívání, asi tak. 😊 Život je prostě celý risk . Budeme si prostě ten život užívat.😊

kristymaty
autor
15. čer 2018

@dzogobela Jee tak to držím pěstičky ať se zadari brzy.❤

kristymaty
autor
15. čer 2018

@ronja55 Tomu úplně rozumím. Já to mám také tak. Jsem mladá je mi v srpnu 23 let. Ale kvůli zdravotním problémům, dětičky budeme mít také zasebou. Váhala jsem zda nepočkat. Protože dům, zahrada a to všechno okolo, hodně práce. Nicméně na co budu v mém případě čekat. Takže je to super a určitě se brzy zadaří.🙂

kristymaty
autor
15. čer 2018

@lu_mik Ahojky! 😊 No, tak by nemusela MS ani chodit, že?😁😁😁 Já mám mít přesně za týden ovulaci, tak jsem zvědavá. Když jsem otěhotněla s prvním synkem, zjistila jsem to v 6.tt. a zadařilo se hned druhý měsíc to bylo. Ale každé těhotenství je prostě jiné, takže to asi ani směrodatné není. 😁

vaneska1506
15. čer 2018

@cherris ja myslim,ze to tady nikdo nehroti. Jen je fajn,sdilet s nekym to same 🙂 je to spis sranda, a urcite ne odpudivy

vaneska1506
15. čer 2018

@lu_mik jeee tak to preju, aby to vyslo brzy 🙂

lu_mik
15. čer 2018

@kristymaty Nam se dcerka taky podarila vlastne hned, napoprve a na svatebni ceste😁 takze je mi jasny ze ted to tak byt nemusi, ale rikam si co kdyby...😛 No uvidime, zatim samozrejme nic nepocituju, jen mam porad hlad jak blazen, asi 4 dny😂

kristymaty
autor
15. čer 2018

@lu_mik To je super. 😁😊 Uvidíme jak to bude. Musíme si dávat info. 😁 Hlad, noo ja to mam trochu naopak. Nemam vůbec k jídlu chuť. 😳

lu_mik
15. čer 2018

@kristymaty No urcite sem hodim vysledek pristi tyden😄 no to bych potrebovala ja, nemit chut, pac minule sem pribrala pres 20 kg a to uz ted nedopustim🙄

kristymaty
autor
15. čer 2018

@lu_mik Těším se!🙌 No ja s před těhotenství s prvním měla 51 kg a den před porodem 74kg 😲😲😤 Docela se tohohle děsím. Stále mám po prvním porodu cca 10kg hore a to jsem malinká mam 161 cm 😶

natlinka27
15. čer 2018

Přidávám se k vám také se snažíme o druhé sice s jiným partnerem než mám první dcerku 6let ale snažíme se od března teď musím počkat co z toho bude protože MS nedorazila dr nic na utz neviděla a dostala sem vyvolavacku a zatím 5den a nic břicho mě bolí cca 3tyden. A říkala že když bych byla těhotná injekce tehu podpoří a že kdyztak se uvidíme za 3 týdny tak uvidíme jestli přijde MS nebo ne a řekne mě dr že se zadarilo 😉

natlinka27
15. čer 2018

@lu_mik stim hladem mě povídej od jisté doby Teda vyloženě žeru 😁😂 a jak řekl přítel že i hrozně moc piju není na to zvyklej že bych tolik toho snědla a vypila. A s dcerou já přibrala 28kg fuj to už při druhém nemůžu dopustit

lu_mik
15. čer 2018

@natlinka27 Tak v tom nejsem sama😂 no ja prave taky pribrala hrozne a ted uz to proste nedovolim👀 holt to nejde se ladovat horem dolem😛 jinak drzim palecky aby to dopadlo 👍💟

natlinka27
15. čer 2018

@lu_mik určitě sama v tom nejsi 😂 v pondělí kebab večer po práci že si dáme s přítelem dal nám porci ještě navíc a nikdy sem kebab celej nesnedla a teď jak prd 😁 další den šílená chuť na mekac přitom k němu jedu jednou za čas kvůli dceři že chce hračku tak předevčírem číze, MC chicken a ještě parmazanova kolečka dřív jeden hambáč a stačilo 😂a pak sem přemýšlela že bych si dala ještě meruňky ale to říkám to ne to už nemůžu včera chuť na párek v rohlíku ale ne kde jaký já musela mít z pumpy u benzíny tam mají stim propecenym rohlikem 😂 to už není možný 😂

kristymaty
autor
15. čer 2018

@natlinka27 Vítám tě ❤😊 Nevadí, myslím že na partnerovi nezáleží, myslím že máš jiného. Hlavně že jsi šťastná! 😊 Tak to držím pěsti!!!