Ahojky. Už zkouším nějakou dobu tt ale měla jsem jiné značky a teď jsem konečně koupila lepší a já tam jako něco vidím 🙈 ale jdu si sem pro radu protože na vás spoléhám a na váš ostříží zrak 😅 protože několikrát jsem si všimla když sem někdo dá fotku že já vidím velký kulový 😅 a vy no jasně je tam....tak proto to sem teď dávám 🙈🤣 jinak krásné ráno přeji.... Tak co vidíte?? Já jako ano....asi....ale nemůžu tomu uvěřit ... Děkuji ❤️
Mžná mini dušík nebo je to ryska, kdoví
vidim..ale je to takovej ten nicnerikajici duch..musi silit, pokud bude zitra silnejsi je to nadejny.
@leniczka23 určitě zítra zkusím... děkuji
Taky tam něco vidím, ale těžko říct zda je to opravdu čárka.. a nebo pouze Ryska... ale naděje umírá poslední tak držím palce ať jsou tam brzy dvě dálnice 🍀
@leniczka23 děkuju mockrát... modlim se 👍
@michaela10s děkuju moc za podporu ❤️ snad to bude sílit 🤞
Předpokládám, že ste testovala před ms tak uvidíte jestli bude silit a udrží se 🙂
@jjasmina to je jasný 🤣🤣🤣🤣🤣 já vím zasloužila bych přes ruce 😅 ale prostě......je mi furt blbě a nedokážu moc fungovat tak jsem to nevydržela
Ahoj, také tam něco fakt hodně miniaturního vidím nicméně kolik ti zbývá dní do MS a hlídáš si ovulaci? 🙂😉
@hasara33 4-5 dní do MS.. ovulaci jsem nehlídala. Mám pravidelný cyklus tak jsem to zatím neřešila a prostě v půlce cyklu jsme to zkoušeli.
No tak snad to vyšlo, teď je těžké dělat jakékoliv závěry každopádně přeji hodně štěstí 🤗🍀🍀
@hasara33 děkuji ❤️
Taky vidím 🙂❤️
Nic tam není. Proboha testujte až nedorazí MS.
@sobtik1986 zkoušela jsem dneska a nebylo tam vůbec nic 😢 je divný ale že jsem měla každý den večer pocit na zvracení a celé dny mě píchá v podbřišku.jsem prostě poprvé cítila že je prostě něco jinak ale testy nic . vím že by se nemělo testovat před MS ale projela jsem tu hromadu fotek testů co dávali ženský a měli duchy už před MS tak jsem teď z toho smutná 😢... nevím jestli je šance že by se to mohlo teda povést.MS by měla být v pondělí.takze uvidíme ale už netestuju a seru na to.😟 Jinak dala jsem anonym právě proto jak někdo dokáže být kousavý... protože když si to hrozně moc přejete jak dlouho tak prostě je hrozně těžký vydržet což nebudu určitě jediná...❤️
@sobtik1986 a určitě si ty příznaky nevsugerovavam protože jsem je nikdy neměla...
Tak se to proste neudrzelo.. to se stava každý měsíc, když se někdo “snaží” na vostro. Prave proto se nemá testovat před MS. Co se divis...
Problém s testováním před MS je pouze ten, že i když uvidíte ducha, nemusí z toho nic být, protože to prostě odejde, což byste za normálních okolností nezjistila. Takhle se nadchnete a začnete doufat a nic. Tohle trápení je zbytečný, zvyšuje psychickou nepohodu a to pak otěhotnění ještě víc ztěžuje.
Vidím a držím palce
Holky zdravím Vás všechny, prosím o Vaše názory i o rady 🙂. Již máme chlapečka 4 roky a 1 měsíc ale dříve jsem tak testy a fotky okolo moc neřešila 🙂. Prášky neberu a snažíme si dávat pozor, s mojim jsme spolu spali asi před 14 dny … cca. +/- pak jsem měla měsíčky, vlastně hned po tom onom styku jsem ráno zjistila, že mám měsíčky a měla jsem je týden.. od té doby nic. Říkám si, že když jsem je dostala hned ten den po tom ráno, tak to nemůže mít vliv .. nevím .. ale poslední dobou se cítím hrozně unavená a utahaná a to jsem teď doma z práce skrze koronu a dělám jen domácí práce a funguji co jindy na 100% i s prací tak teď tak na 50% 🙂 … a vím, že jsem se tak cítila i u prvního mimi .. unavená a nikdo mě nemohl dostat ráno z postele :D … proto bych se chtěla poradit, co si o tom myslíte ? Přidávám fotečky testů 🙂 první fotečka je test při prvním mimi (dnes už velký kluk :D) a test dnešní .. nevím, zda mě z toho doma ž hrabe a nevím co dělat ale docela mě to ráno zaskočilo, je to z dnešního testu po ranní moči 🙂 Fialové ty dva jsou dělané před skoro 5 lety :D .. a ten jeden dnes 🙂 Děkuji moc
@motykan já tam vidím jasnou čárku, takže pokud bude sílit, je to asi jasné 🙂 Gratuluju. Ikdyž smíšené pocity chápu. Já budu dělat test zítra, dnes jsem tam něco viděla, ale nevím, jestli sem si to nevymyslela :D
@pellullinka nevymyslela i já jsem to viděla 🙂)
Jo to je ovulační tak to na tehu nevipada , no ale skus tehu test
Holky co zkoušely ovulační test a byly těhotné měly čárku vždy silné výraznou tohle je čárka která tam je v podstatě celý měsíc .
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, mně to přijde spíš jako prosvítající ryska. 😊