Myslíte, že je to duch?

verunqka
9. kvě 2022

Ahojky, myslíte, že je to duch?

Ms jsem skoro neměla, jen jsem špinila. V den, kdy “jsem to dostala” jestli teda, nešlo to poznat 🤷🏻‍♀️:, jsem měla neskutečný bolesti břicha, myslela jsem, že budu volat záchranku, nikdy se mi to nestalo.
Měřím si bt, ale je to takové skákavé.. četla jsem že občas se stává, že u těhotenství je bazálka nízká

Kvůli nejistotě ms jsem dělala test a bylo tam toto.
Co myslíte??? 😳

eloana
9. kvě 2022

vypada to,ze jo...kolikaty dpo?

verunqka
autor
9. kvě 2022

@eloana mám cca 18 dní po ovu

eloana
9. kvě 2022

@verunqka to mi prijde teda slabe....ale je to individualni...

eloana
9. kvě 2022

nic mene pokud ovulaci presne nevis-mohla byt dele

verunqka
autor
9. kvě 2022

@eloana tak snad, tento test je dělaný v sobotu, což bylo 16tý den po ovu.
Nejsem si jistá grafem bt

jjasmina
9. kvě 2022

@verunqka Za mě jsou ty testy strašně namočené, tak kdoví

verunqka
autor
9. kvě 2022

@jjasmina to je podle mě kvalitou fotky, normálně jsou bílé.
Ještě mě napadlo, že dlouhodobě užívám blokurimu, tak jestli není moč zředěná, proto je ta čárka třeba slabší.
Za pár dní test zopakuji.

katule1990
9. kvě 2022

@verunqka Něco tam je, ale ty testy jsou strašně rozmočený, takže těžko říct. Můžeš sem dát graf BT. Obecně bývá 18 DPO čárka o dost silnější.

jjasmina
9. kvě 2022

@verunqka tam nevidim nic teda, co to je za test?

eloana
9. kvě 2022

@verunqka takovy duch jsem mela kolem 10 dpo- 16 uz jasna carka

kocila
9. kvě 2022

@verunqka moc dlouho namočené testy... je třeba dodržet postup..něco tam vidět je

nina004
9. kvě 2022

@verunqka Čiarka tam je, ale test je veľmi premočený. Skús ešte jeden. A čo sa týka bazálky,tak ja som pri synovi mala teplotu 36,8 Max a po pozit teste mi šla paradoxne dolu 🤷

kitycat
9. kvě 2022

Akoze nieco sa ram crta ale to moze kludne presakovat ryska, vsak su uplne durch a nehadz to prosim ta na kvalitu fotoaparatu, nekvalitu tohto fora a blokurim

Skus o par dni ale teda luhuj to tam 5 sekund, vytiahni a potom este chytro namoc nech nie je moc mokry. Ak to ma byt ta ciarka sa ti tam ukaze

verunqka
autor
9. kvě 2022

@kitycat neházím to na ty faktory, jen říkám co to mohlo ovlivnit

Podle me kdyby to byla ryska, je to šedé.
Ta čárka byla narůžovělá

kitycat
10. kvě 2022

@verunqka uvidis. Skus zase zajtra rano, drzim palce a nepremacaj ho. Ja som prvemu mojmu testu neverila lebo bol tiez az moc mokry a tak som opakovala. Drzim palce!

tereterez
10. kvě 2022

@verunqka Take jsem den predtim nez jsem to mela dostat mela hrozny az bodavy bolestu v podbrisku a celkove mi bylo zle, druhy den jsem si hned udelala test a bylo to uz jasne videt. Podle me tam druha carka nepatrne videt je.