Kolika z vás se podařily po vysazení HA dvojčata?

maxpex
11. bře 2016

Ahoj holky, plánujeme s manželem mimi, na prázdniny. Beru HA a zvažuji, zda jít ještě do 3baleni (vyjde cca do června) nebo už to nechat a chránit se jinak. Dr. říkal, že doberu a mužem na to jít, jen je větší pravděpodobnost uvolnění dvou vajíček. Kdo z vás to takto měl? Jak jste to řešily? Nějak se přestavám orientovat, protože se všude píše a říká něco jiného.

elishka87
11. bře 2016

Já jsem dobrala HA v květnu a v srpnu se zadařilo - 1 miminko. Bohužel to skončilo v 17.týdnu. Kamarádce se povedlo otěhotnět hned 1. cyklus po vysazení HA a také jedno miminko. Teď v pondělí porodila. Každé tělo je jiné a nejde to tak říct

naturela88
11. bře 2016

Vysadila jsem HA v červenci a otěhotněla až v březnu, úplně se mi rozházel cyklus, nedostávala jsem menstruaci.Po půl roce se to naštěstí upravilo.

maruskau9
11. bře 2016

Hned druhy cyklus se zařadilo...😀

monikagurthova
11. bře 2016

Ja vysadila HA a trvalo mi to 3 roky. Je fakt, ze jsem ji brala bez pauzy asi 10 let, tak to na to mělo vliv.

pav_la
12. bře 2016

Já brala HA 10 let, po vysazení jsem otehotnela po půl roce a ano, máme jednovajecna dvojčata. Ale jestli to souviselo s dlouhodobým užíváním antikoncepce nevim.

lucillered
12. bře 2016

Po vysazeni HA hned druhy cyklus a nastesti jen jedno miminko. Dava mi zabrat az az :D ale stoji to za to <3

anezkak
13. bře 2016

Ja vysasila HA po 10 letech a otehotnela jsem v prvnim cyklu. Cekam jen jedno..a ani sem netusila ze mohou byt dve. Jednoho dne sme se shodli,ze chceme miminko a tak sem to ani nedobrala.. a cekame. Ale jak rikaj holky kazde telo je jine a kazde reaguhe jinak.

zborilova1989
13. bře 2016

Tak já brala HA asi 9 let, vysadila jsem loni v červenci a ani nečekala na konec cyklu, prostě jsme se rozhodli a na Vánoce už byla v tom. momentálně jsme ve 4. měsíci a čekáme jen jedno miminko. Doktor mi řekl, že podle stavu dělohy (děložní stěna se prý po nějaké době s HA tenčí) bych mohla otěhotnět zhruba po 3 - 6 měsících a tak se to vyplnilo.

radana1992
13. bře 2016

Tohle jsem teda jeste neslysela nicmene jsem bral HA 8let vkuse bez vynechani. Posledni MS jsem mela 14.10 a 17.11 pozitivni tehotensky test a mame jedno miminko. Dle meho to je otazka nahody nebo rodinou zda se dvojcata v rodine vyskytovaly 🙂

petuliee
29. zář 2016

brala jsem HA od 15 ve 20 jsem otehotněla, byli 2, jedno odešlo ještě s "MS" u druhé sem otěhotněla přes HA byla 1. po třetí sem otěhotněla "hned" po HA ale skončilo těhu ve 13tt u první dcerky hrála spíš roly genetika. v rodině přítele jsou dvojky ;)

lenatu
29. zář 2016

Ahoj, brala jsem HA 5 let. Vysadila jsem na konci června a v červenci jsem otěhotněla, mám jedno miminko. 🙂