Ahoj jsem tu nová, 🌹 sleduji dost částo modrykonik.cz
Tak jsem si řekla ze se přidám ☺️ Rada bych se svami podelila o mem snažení těhotenství 🌹🍀
Taky se snažíme, snad nám to všem brzy vyjde🙂
Taky se přidávám.. 🤗😊 už od Února se snažíme.. teď máme za sebou zamkle těhu .. ale doufáme že se zadari znovu a na 100% .. držím vám palečky ♥️🤗
My se snažili 4 roky, předchozí doktorka mi 2roky zpětně dala nějaké hormony,ale bylo mi po nich děsně zle. Vloni jsem nastoupila k jiné,řekla jí co a jak,ta že máme navštívit genetiku a predepsala mi jiné hormony na srovnání cyklu. Brala jsem je červenec,srpen a v září jsem otehotnela 😊
Tak držím palce,ať to vyjde i tobě!
Taky se přidávám.... Snažíme se 8 měsíců.
@lucynka721 😕
@lalle93 vidím 🥰
@lucynka721 😐 kolik dni mate do ms ??
@ivybee neberu žádné hormony,nikdy jsem nebrala antikoncepci...hormony nesmím kvůli játrům.... zpozdeni jsem měla dvakrát v životě (dva syny 😂❤️) místo ms mi přišlo úplně pidi špinění, jeden test mi vyšel teď po 3 dnech zpoždění,dělala jsem zároveň i ovu i ty vyšli tak nevím jestli ovu má vliv na TT test
@nastys mám doktorka která je dobrá do té doby pokud není problém...v červnu mi řekla máte endometriodni cystu přijde v září na kontrolu,šla jsem v srpnu prý tam cysta už není.... člověk se vydepta a ona je fakt v tomhle mimo, kamarádce řekla že je mimoděložne a nebyla vůbec ani těhotná 🙏ti co mají opravdu ten vážný problém tak těm řekne že jsou Oki tak že teď 21.8 jdu k nové.....
Holky, co nějaký vitamíny na podporu.. zobete? 🙂
@lucynka721 já mám to samé akorát prsa mě nebolí přeji vám ať sílí ❤️🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Příroda je mocná čarodějka
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lalle93 tak ať se vám brzy zadari 😉 jak dlouho už se snažíte?