Ahojky holky, našla jsem nen starší diskuze..tak zakladam novou...
Jsem 6.měsíců od revize - ZT, první 3mesice po zákroku byli ok, ted už 3měsíce téměř celý měsíc špinim... pila jsem 3měsíce po zt kontryhel.
Po styku dokonce i lehce krvacim...jsou to cucky (pardon za popis), takže jde asi o sliznici... k dr se chystam hned po skončení ms .. ms pak přijde pravidelne.. ted se ale i ptam na zkušenosti... co vam pomohlo a zjistili jste jadro problemu??? Jsem z toho nervozni... příští rok se zase chceme snažit o mimco a ja mam strach, když se to nezlepsi, že to nepůjde... možná se děsím zbytečně dopředu..ale..
@cartney No ja HA nechci, posledně sem po vysazení měla par mesicu cysty, tak už mam strach... no asi máš pravdu, bude to asi hormonalni... děkuji moc za odpověď ❤
@caseopea Děkuji moc za zkušenost... ja totiž ty první 3měsíce měla šíleně silnou ms a pak další měsíc zlom a začlo spineni... je to obtěžující :/ K lékaři zajdi, ale moje dr ma dovcu - vcera sem tam volala a nedovolala, pak sem tam jela a ma dovcu, ale po nedeli tam je, tak tam skončím potom 🙂 děkuji za odpověď ❤
@caseopea Ahpjky, přišla mi ms, ale trvala jen 3dny, zatím stále spinim, takže v patek šupajdim k lekarce - jsem jinal v praci, takže to.nechám na patek po.noční...myslim, že to bude hormonaln, objevila se mi znovu seborea a tu sem měla naposledy po přestání brání HA když sem cysty... v patek dám vědět 🙂 Moc děkuji ale za zeptani ❤
*,nez se vytvori placenta
já to tak měla po porodu, ms a celý měsíc špinění s lehkým krvácením (cucky), musela jsem k dr na injekci, měla jsem to takhle asi tři měsíce....ted mi dr napsala HA a už se to asi spravilo.....prý to jsou hormony