Špinění téměř celý měsíc (nejde o těhu)

lenik93
29. lis 2017

Ahojky holky, našla jsem nen starší diskuze..tak zakladam novou...
Jsem 6.měsíců od revize - ZT, první 3mesice po zákroku byli ok, ted už 3měsíce téměř celý měsíc špinim... pila jsem 3měsíce po zt kontryhel.
Po styku dokonce i lehce krvacim...jsou to cucky (pardon za popis), takže jde asi o sliznici... k dr se chystam hned po skončení ms .. ms pak přijde pravidelne.. ted se ale i ptam na zkušenosti... co vam pomohlo a zjistili jste jadro problemu??? Jsem z toho nervozni... příští rok se zase chceme snažit o mimco a ja mam strach, když se to nezlepsi, že to nepůjde... možná se děsím zbytečně dopředu..ale..

cartney
29. lis 2017

já to tak měla po porodu, ms a celý měsíc špinění s lehkým krvácením (cucky), musela jsem k dr na injekci, měla jsem to takhle asi tři měsíce....ted mi dr napsala HA a už se to asi spravilo.....prý to jsou hormony

caseopea
29. lis 2017

@lenik93 Tak jestli můžeš, tak si zajdi k lékaři hned. Mě lékař vyšetřil i přes krvácení, když jsem si nebyla jistá co se děje, protože jsem z ničeho nic začala krvácet. Možná to bude ještě následek té revize, že to bude sliznice. Ať ti to dobře dopadne 🙂

lenik93
autor
30. lis 2017

@cartney No ja HA nechci, posledně sem po vysazení měla par mesicu cysty, tak už mam strach... no asi máš pravdu, bude to asi hormonalni... děkuji moc za odpověď ❤

@caseopea Děkuji moc za zkušenost... ja totiž ty první 3měsíce měla šíleně silnou ms a pak další měsíc zlom a začlo spineni... je to obtěžující :/ K lékaři zajdi, ale moje dr ma dovcu - vcera sem tam volala a nedovolala, pak sem tam jela a ma dovcu, ale po nedeli tam je, tak tam skončím potom 🙂 děkuji za odpověď ❤

caseopea
5. pro 2017

@lenik93 Nemáš vůbec zač. Jak jsi dopadla? Co jsi zjistila u lékaře, doufám že je vše v pořádku a byl to jen planý poplach 🙂

lenik93
autor
6. pro 2017

@caseopea Ahpjky, přišla mi ms, ale trvala jen 3dny, zatím stále spinim, takže v patek šupajdim k lekarce - jsem jinal v praci, takže to.nechám na patek po.noční...myslim, že to bude hormonaln, objevila se mi znovu seborea a tu sem měla naposledy po přestání brání HA když sem cysty... v patek dám vědět 🙂 Moc děkuji ale za zeptani ❤

caseopea
9. pro 2017

@lenik93 Tak to bude asi tím, tak uvidíš co ti řekne lékařka 🙂, nemáš vůbec zač 🙂

lenik93
autor
26. pro 2017

@caseopea Ahojky, tak sem se dokopala k lekarce a dobře sem udělala... verdikt - porucha funkce žlutého tělíska... a kvůli tomu sem patrně přišla o miminko...
Dekuju moc za dokopani k dr 🍀

caseopea
6. led 2018

@lenik93 Moc mě to mrzí, ale jsem ráda že jsi tam došla a teď to můžeš řešit a zase to bude dobré 🙂. Nemáš vůbec zač 🙂, Copak to vůbec znamená to onemocnění, nic jsem o tom zatím neslyšela.

lenik93
autor
7. led 2018

@caseopea Zlute telisko pomaha ke spravne ovulaci a cyklu, když je zena těhotná vyzivuje miminko nebo teda dava signal telu se vytvoří placenta 🙂 Takže když nefunguje jak ma, nema miminko v. 1.trimestru vlastně šanci přežít...

lenik93
autor
7. led 2018

*,nez se vytvori placenta

caseopea
10. led 2018

@lenik93 Tak zase jsem o něco chytřejší 🙂, Tak je fajn že to víš a dá se s tím něco dělat a teď už to může pěkně vyjít 🙂

lenik93
autor
10. led 2018

@caseopea No my ted zacneme az po svatbě, ale děkuji ☺❤

caseopea
10. led 2018

@lenik93 Jasně 🙂 chce to čas 🙂, tak gratuluji ke svatbě 🙂

lenik93
autor
10. led 2018

@caseopea Děkuji moc ☺ A co ty, mas deti, nebo planujes? 🙂-

caseopea
12. led 2018

@lenik93 Ano mám 🙂 Patriček má dva a půl roku, je to živel 🙂, druhé zatím neplánujeme, ale kdyby to přišlo nebudeme se bránit 🙂

lenik93
autor
12. led 2018

@caseopea Tak to jo ☺ To je krasny 🍀

caseopea
7. kvě 2018

@lenik93 Já má zatím jedno, chlapečka Patrička a zatím se do druhého neženeme, jako já bych to klidně brala, ale chlap se na to nijak netváří.

arganka
17. lis 2019

@lenik93 ahoj, jak se zjistilo, ze ti spatne funguje zlute telisko?