MS ne a ne se rozjet, těhu test negativní, špinění

keny123
22. říj 2015

ahoj....
.Už začínám mit strach-- 4den spoždění ms.a 4.den špiním.i někdy trošku krve ale ms ne a ne se rozjet.včera 10dpo těhu test negativní ale špiním mám z toho hruzu nemůže byt něco špatně?ms ne a ne se rozjet!břicho nebolí.dr zatím volat nechci je to blbost vyšilovat 4den spoždění a když mě nic nebolí...jak mám dlouho čekat?fakt nevim jako...
ovu test pozitivní 26 a 27dc dopoledne.odpledne už ne.tak ovu mohla byt nejpozději 29dc..spíš 28dc.bazálku neměřím.LF mývám 10dní.dneska jsem 39dc.špiním už 4.den,někdy i krev např jednou za den kapka....trošku....čípek tvrrdy zavřený ale moc se v tomto nevyznám...
včera ráno těhu test negativní.a stále špinění.dr ještě volat nechci aby se mi vysmál 4dny spoždění.. a hned vyšiluju...nikdy se mi v životě takhle ms nerozjížděla...nechápu to.
no třeba neprosperující těhu to byt nemůže když test negativní ne?měla jsem už jednou i mimoděložní... po něm ještě syna.mám jeden vejcovod.fakt nevim co tedkom dělat,co si myslet.nevíte někdo?vy osobne takhle 4den špinění volaly by jste dr?nebo se to počítá za ms?jak mám tedy počítat cyklus?děkuji za každý názor a nezlobte se prosím,jsem jen jak zmatena lesní včela...je to druhy cyklus snažení po vysazeni H.A. tu neberu od začátku srpna tudíž třetí měsíc...