Holení a pupínky. Co s tím?

1. únor 2023

Ahoj holky,prosím vás mám trošku intimní dotaz. Pokaždé když se holím tak mi na intimních partiích a v okolí vyskáčou pupínky a třeba 2-3 mini beďárci. Vadí mi to ale netuším co s tím dělat. Strašně se za to stydím.
Nemáte radu co s tím?🙏🙏 Děkuji

verka86
1. únor 2023

Mě to dělá, když holení flákám (v zimě) a holim se jen občas. Přijde mi, že kůže je tam citlivá a když je holení pravidelné, jsem bez pupínků

autor
1. únor 2023

@verka86 a to se holíš jak často??

hasara33
1. únor 2023

Trochu pomáhá neholit se proti směru růstu chloupků, ale jinak je to normální zvlášť i citlivé kůže 🤷‍♀️

alice180
1. únor 2023

Ve směru růstu holit. Bezva je intimní pěna od lobey. Po holení umýt a nebo jde použít i jako pěna na holení.

autor
1. únor 2023

@alice180 a to koupím kde?🤷🏼‍♀️

amazonkajanik
1. únor 2023

Od doby, co neholím žiletkou (i když jsem šla po směru), ale elektrickym strojkem, též po směru, tak mám od tohohle klid. Ten nástavec se dá pak sundat a omýt, některé jsou voděodolné celkově. Nepotřebuji být dole úplně do hladka, jak miminko, i když ten můj to umí.

autor
1. únor 2023

@amazonkajanik já právě jsem úplně na hladko mám ráda když to tam je hladké jak prdelka.🤷🏼‍♀️ Ale ty pupínky jsou strašné 😔

ev.ka
1. únor 2023

Po holení desinfekci...

konidana
1. únor 2023

Take se mi to stalo. Od te doby se radsi neholim vubec, nez resit furt nejake pupinky...

amazonkajanik
1. únor 2023

Tak zkus ten elektrický, co má zastřihovací hlavu
Např https://www.google.com/search?q=brown+epilátor+...
Ten jsem měla a byl na tyhle partie dobrý. Dnes mám od stejné značky epi i depilator

autor
1. únor 2023

@konidana ale já nechci být neoholená🤷🏼‍♀️😅

autor
1. únor 2023

@amazonkajanik ale to asi bolí ne 🤷🏼‍♀️

amazonkajanik
1. únor 2023

@konidana to bych taky nedala. Ony tahají a svědí i ty dlouhé chloupky, hlavně když je krajkové spodní prádlo a ty potvory se dostanou skrz, to by se člověk po tento, když třeba spěchá na záchod a rychle stáhne spodky dolů 😂

autor
1. únor 2023

@amazonkajanik 😅😅😔

uzivatelkapetra
1. únor 2023

Radilo se dětský pudr (nezkoušela jsem) anebo pak ošetřit sprchovým olejem (za mě dobré)

konidana
1. únor 2023

@amazonkajanik ja zas nedávám krajkove pradlo😅. Hezky jen cistou hladkou bavlnu😊

amazonkajanik
1. únor 2023

Tenhle nebolí, ten zastřihuje, jako žiletka, ale nedráždí a pak nejsou ty pupínky. Když už nějaký vyskočí, ukáže se, že je to zarostlý chlup. Vytrhávání používám pouze na nohy...

amazonkajanik
1. únor 2023

@konidana taky běžně nosím jen bavlnu, kvůli praktičnosti. Ale občas tu krajku na sebe ještě hodím. Jen se mi stává, že ten chloupek proleze i to bavlnou a jak se člověk pohne, tak to tahá,lochtá,jak kdyby tam byly brebery. Kdybych se podrbala, tak se ženský potrhaj smíchy a měly bychom téma na min hodinu, ale jsme na kamerách 😅

alice180
1. únor 2023

@uzivatelkapetra jo detskej pudr pomáhá i proti zarůstání

kackabis
1. únor 2023

Já používám hned po oholení chlapovu vodu po holení :D sice pak pipka zavání jak chlap, ale pupínky minimální. Ještě umím den/dva po holení vždycky na noc natřít krémem, prostě ať ta kůže není podrážděná

autor
1. únor 2023

@kackabis vodou po holení??

autor
1. únor 2023

A to je ten pudr od avirilu.https://m.alza.cz/maxi/alpa-aviril-detsky-zasyp-100-g-d6386298.htm?utm_campaign=zbozi_cz_drogerie_detska-vyziva-krmeni-a-kojeni_kosmetika-deti_baby13485&utm_medium=product&utm_source=zbozi_cz

alice180
1. únor 2023

Jo

autor
1. únor 2023

@alice180 děkuji vyzkouším. Takže hned po holení to zasypat.

alice180
1. únor 2023

Usušit zasypat

autor
1. únor 2023

@alice180 děkuji 🙏

monaluza
1. únor 2023

Balzám Balea ultra sensitive po holení. Je asi pánský, ale bez parfemace, takže to neva. A stojí do padesátikoruny.

autor
1. únor 2023

@monaluza super👍🏻