Ahoj holky,prosím vás mám trošku intimní dotaz. Pokaždé když se holím tak mi na intimních partiích a v okolí vyskáčou pupínky a třeba 2-3 mini beďárci. Vadí mi to ale netuším co s tím dělat. Strašně se za to stydím.
Nemáte radu co s tím?🙏🙏 Děkuji
@verka86 a to se holíš jak často??
Trochu pomáhá neholit se proti směru růstu chloupků, ale jinak je to normální zvlášť i citlivé kůže 🤷♀️
Ve směru růstu holit. Bezva je intimní pěna od lobey. Po holení umýt a nebo jde použít i jako pěna na holení.
@alice180 a to koupím kde?🤷🏼♀️
Od doby, co neholím žiletkou (i když jsem šla po směru), ale elektrickym strojkem, též po směru, tak mám od tohohle klid. Ten nástavec se dá pak sundat a omýt, některé jsou voděodolné celkově. Nepotřebuji být dole úplně do hladka, jak miminko, i když ten můj to umí.
@amazonkajanik já právě jsem úplně na hladko mám ráda když to tam je hladké jak prdelka.🤷🏼♀️ Ale ty pupínky jsou strašné 😔
Po holení desinfekci...
Take se mi to stalo. Od te doby se radsi neholim vubec, nez resit furt nejake pupinky...
Tak zkus ten elektrický, co má zastřihovací hlavu
Např https://www.google.com/search?q=brown+epilátor+...
Ten jsem měla a byl na tyhle partie dobrý. Dnes mám od stejné značky epi i depilator
@konidana ale já nechci být neoholená🤷🏼♀️😅
@amazonkajanik ale to asi bolí ne 🤷🏼♀️
@konidana to bych taky nedala. Ony tahají a svědí i ty dlouhé chloupky, hlavně když je krajkové spodní prádlo a ty potvory se dostanou skrz, to by se člověk po tento, když třeba spěchá na záchod a rychle stáhne spodky dolů 😂
@amazonkajanik 😅😅😔
Radilo se dětský pudr (nezkoušela jsem) anebo pak ošetřit sprchovým olejem (za mě dobré)
@amazonkajanik ja zas nedávám krajkove pradlo😅. Hezky jen cistou hladkou bavlnu😊
Tenhle nebolí, ten zastřihuje, jako žiletka, ale nedráždí a pak nejsou ty pupínky. Když už nějaký vyskočí, ukáže se, že je to zarostlý chlup. Vytrhávání používám pouze na nohy...
@konidana taky běžně nosím jen bavlnu, kvůli praktičnosti. Ale občas tu krajku na sebe ještě hodím. Jen se mi stává, že ten chloupek proleze i to bavlnou a jak se člověk pohne, tak to tahá,lochtá,jak kdyby tam byly brebery. Kdybych se podrbala, tak se ženský potrhaj smíchy a měly bychom téma na min hodinu, ale jsme na kamerách 😅
@uzivatelkapetra jo detskej pudr pomáhá i proti zarůstání
Já používám hned po oholení chlapovu vodu po holení :D sice pak pipka zavání jak chlap, ale pupínky minimální. Ještě umím den/dva po holení vždycky na noc natřít krémem, prostě ať ta kůže není podrážděná
@kackabis vodou po holení??
A to je ten pudr od avirilu.https://m.alza.cz/maxi/alpa-aviril-detsky-zasyp-100-g-d6386298.htm?utm_campaign=zbozi_cz_drogerie_detska-vyziva-krmeni-a-kojeni_kosmetika-deti_baby13485&utm_medium=product&utm_source=zbozi_cz
Jo
@alice180 děkuji vyzkouším. Takže hned po holení to zasypat.
Usušit zasypat
@alice180 děkuji 🙏
Balzám Balea ultra sensitive po holení. Je asi pánský, ale bez parfemace, takže to neva. A stojí do padesátikoruny.
@monaluza super👍🏻
Mě to dělá, když holení flákám (v zimě) a holim se jen občas. Přijde mi, že kůže je tam citlivá a když je holení pravidelné, jsem bez pupínků