Maminky, existuje v dnešní moderní době něco jako "osobní lékař"? Prostě zavolat, přijede, zaplatit, postará se a odjede? Máte s tím zkušenosti a popřípadě kde? Děkuji moc 🙂 ( a nemyslím tím svého pediatra na zavolání - ptám se záměrně na něco jiného... )
u nás takový doktor není nevím zda jinde ale ty myslíš přímo doktora co bude jezdit jen domu kdykoliv žádné ordinace že pokud to dobře chápu no u nás v Prostějově nic takové není.jen pokud je problém atd tak doktor dojede dle situace ale že by jezdil jen domu to nevím
Zeptej se vašeho pediatra, většina doktorů tuhle službu poskytuje 😉
Těžko odpovídat na něco,kde je napsáno"záměrně něco jiného 😅 ",takže nevíme co přesně myslíš a jakého dr. myslíš,ale vím,že u nás moje dětská dr.přijela ke mě domů když jsem přijela z porodky a u sousedky-má tu samou dr.byla i několikrát,když měl kluk třeba vysoké horečky,aby s ním nemusela jezdit,a za nic neplatila,ale nevím jak je to teď 😉
Já jsem asi pochopila co myslíš. Ne svého pediatra. Ale prostě úplně jiného, který v případě potřeby přijede?
U nás nikdo takový není a popravdě jsem ani o tom nikde neslyšela.
Jinak můj pediatr v případě potřeby jezdí domů, dal mně svůj mobil a když jsem přijela z porodnice, tak přijel a jezdí bez jakéhokoliv poplatku.
No nevim jak to zamerne myslite, ale nase pediatricka to ma jako nadstandardni sluzbu